Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Γερμανία: "Στοπ" σε ταξίδια και πωλήσεις για Ερυθρά Θάλασσα μέχρι τέλος Απριλίου

Νέο πλήγμα για τον τουρισμό της Αιγύπτου από τη γερμανική αγορά, καθώς το υπουργείο Εξωτερικών επέκτεινε την οδηγία του για την αποφυγή ταξιδιών στην Χερσόνησσο του Σινά και στα θέρετρα της Ερυθράς Θάλασσας. Οι μεγάλοι tour operators, αναγκαστικά…


…ακύρωσαν όλες τις πωλήσεις πακέτων και τις αναχωρήσεις ταξιδιών για τις συγκεκριμένες περιοχές μέχρι και τις 30 Απριλίου, παρατείνοντας τη σχετική πολιτική τους που ίσχυε μέχρι τα μέσα Μαρτίου.
Η εξέλιξη αφορά τους πελάτες των TUI, Thomas Cook, Alltours, FTI, ETI και Phoenix Reisen και αν έχουν ήδη κάνει κρατήσεις ή αγοράσει πακέτα, αυτά ακυρώνονται ή τους προσφέρεται δωρεάν επιλογή άλλων προορισμών.
Οι αντιδράσεις στον τουριστικό κόσμο της Γερμανίας και φυσικά και στην Αίγυπτο είναι έντονες για την έκδοση της αυστηρότερης ταξιδιωτικής σύστασης, από τη στιγμή μάλιστα που άλλες χώρες, όπως η Μ. Βρετανία και η Ρωσία, δεν έχουν προχωρήσει σε ανάλογες οδηγίες.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι χάνεται οριστικά η φετινή χειμερινή περίοδος αλλά και ότι θα επηρεαστούν οι κρατήσεις για τους επόμενους τρεις μήνες, ενδεχομένως και για την περίοδο μετά τον Σεπτέμβριο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου