Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Γαλλία: Διαφημιστική "επίθεση" από το Atout France στη Μ. Βρετανία

Μία νέα μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία που θα στοχεύει κυρίως στη Βρετανική αγορά, ξεκινάει από τον Μάρτιο η Γαλλία, με σκοπό να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των Βρετανών και να ξαναφέρει τη χώρα στην πρώτη θέση των ταξιδιωτικών…


…προτιμήσεών τους.
Η καμπάνια του Atout France, με τον τίτλο “What’s your tour de France?”, είναι προυπολογισμού δύο εκατ. λιρών και θα τρέξει σε media, υπαίθριους χώρους και στο διαδίκτυο. 
Το δημιουργικό της βασίζεται σε λογική instagram με κυρίαρχο το ανθρώπινο στοιχείο, δηλαδή στην αποτύπωση εμπειριών από τις διάφορες πτυχές του τουριστικού προιόντος της Γαλλίας, όπως η ύπαιθρος, η γαστρονομία και το κρασί, οι δραστηριότητες, τα city breaks, η κουλτούρα και η ιστορία.

Με πολλές φωτογραφίες, κάποιες από αυτές selfies - από οικογένειες στις παραλίες, μέχρι ζευγάρια που κάνουν οινογνωσία - και σπιρτόζικα μηνύματα, το εικαστικό περιλαμβάνει  διάφορες εικόνες και στιγμιότυπα από περιοχές της Γαλλίας, οι οποίες μεταφέρονται εν είδη “αναμνήσεων”. 

Ουσιαστικά, οι Γάλλοι θέλουν να αξιοποίησουν τη δημοφιλία του Tour de France, ο πρώτος γύρος του οποίου φέτος, θα ξεκινήσει στο Leeds, τον Ιούλιο. Και όπως λένε τα στελέχη του Atout France, στόχος είναι να ξανακερδίσουν Βρετανούς επισκέπτες από τους άλλους δημοφιλείς προορισμούς, δηλαδή την Ισπανία, την Ιταλία και την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου