Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Με Φούχτελ - και τι δεν έκανε πάλι - ξεκινήσαμε στο Βερολίνο...

Ποιον φωτογραφίζει
ο herr?

Με… Φούχτελ - για όσους τον αναζητούσαν το τελευταίο διάστημα - ξεκίνησε η επίσημη συμμετοχή και παρουσίας στο Βερολίνο. Ο οποίος ήταν θορυβωδώς παρών χθες το βράδυ στην εκδήλωση που διοργάνωσαν το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ στον χώρο της coco-mat και ο οποίος και τι δεν έκανε για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στη σχέση του με την Ο. Κεφαλογιάννη. Μέχρι…


…και βόλτα με το πρωτοποριακό οικολογικό ποδήλατο της coco-mat της έταξε - όπως
Μα, την Όλγα, φυσικά!
εύστοχα παρατήρησε παριστάμενος, “μας έχουν κάνει τη ζωή ποδήλατο οι Γερμανοί πολιτικοί, ας μας πάνε και καμιά βόλτα τουλάχιστον…” - ενώ κάποια άλλη στιγμή άρχισε να την τραβάει και φωτογραφίες!
...και μετά, ήθελε να την πάει και βόλτα στην
Leipzigerstrasse, αλλά δεν τον άφησε. Πάντως
καλύτερο τεστ αντοχής για τα ποδήλατά
της, δεν θα μπορούσε να κάνει η coco-mat...

Αφού δεν κατάφερε να τραβήξει και ιδιαίτερα την προσοχή της, αργότερα το έριξε στο χορό και προσπαθούσε να μάθει τα βήματα από το συρτάκι.
Επί της ουσίας, πάντως, αυτό που μάθαμε χθες είναι ότι ο Φούχτελ επανέρχεται με κάποια νέα προγράμματα, στις “παρυφές”, ας το θέσουμε έτσι, του τουρισμού Υγείας, αρχής γενομένης φέτος, αυτήν την περίοδο, από τη Ρόδο.

Θα τα αναφέρουμε αναλυτικότερα εντός των ημερών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου