Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Aegean: Σύνδεση Ηρακλείου-Ρόδου και με Μύκονο και Σαντορίνη...

- Και Αθήνα-Σμύρνη...

Ικανοποιητικά αποτελέσματα για το 2013, με κύριο χαρακτηριστικό την επιστροφή στην κερδοφορία και με θετικές εκτιμήσεις για το 2014, το οποίο θα είναι μία πιο απαιτητική χρονιά λόγω μεγαλύτερης αεροπορικής δραστηριότητας, η Aegean οριστικοποιεί και το πλάνο του πτητικού της έργου για...

τη φετινή περίοδο. Σε όσα έχουμε αναφέρει κατά καιρούς, τους τελευταίους μήνες, τα τελευταία στοιχεία και οι πληροφορίες που υπάρχουν προσθέτουν ορισμένες ενδιαφέρουσες κινήσεις της εταιρείας στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό.Ειδικά ως προς το τελευταίο, στα συστήματα έχουν εμφανιστεί νέες συνδέσεις, όπως Ρόδος - Ηράκλειο, με δύο πτήσεις την εβδομάδα από τα τέλη Μαρτίου, Μύκονος-Ρόδος και Μύκονος-Ηράκλειο την καλοκαιρινή περίοδο με δύο πτήσεις την εβδομάδα, καθώς και αντίστοιχες πτήσεις από και προς Σαντορίνη.

Στους προορισμούς εξωτερικού, ξεκίνησαν οι πτήσεις Καλαμάτα- Ντίσσελντορφ, ενώ τον Ιούνιο προγραμματίζεται σύνδεση Αθήνα-Σμύρνη, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς και συνδέσεις Αθήνα- Αμμάν και Αθήνα-Κατάνια.
Ως γνωστόν, η Aegean πέτυχε πέρυσι να επιστρέψει σε κερδοφορία, εμφανίζοντας καθαρά κέρδη μετά από φόρους 66,3 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 10,5 εκατ. ευρώ το 2012, ενώ τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 21% και ανήλθαν σε 682,7 εκατ. ευρώ.
Στην ετήσια έκθεση, η εταιρεία αναφέρει πως ο όμιλος της Aegean με την Olympic Air διαθέτει σήμερα 45 αεροσκάφη και ότι εντός του 2014 ο στόλος θα αυξηθεί σε 50 αεροσκάφη.

Το 2013 αυξήθηκε και η πληρότητα των αεροσκαφών από 74% σε 79%.
Το νέο οριστικό πλάνο πτήσεων και άλλες λεπτομέρειες για τα σχέδια και τον προγραμματισμό της Aegean αναμένεται να ανακοινωθούν σε λίγες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου