Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Αφίξεις: Δυναμική εκκίνηση για Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά, στο πρώτο δίμηνο

“Η καλή μέρα” λέει ο λαός, “από το πρωί φαίνεται”. Αυτό μπορεί να μην ισχύει πάντα στην περίπτωση του Τουρισμού, καθως είχαμε χρονιές που ξεκίνησαν καλά αλλά στη συνέχεια υπήρξε “διόρθωση” ή και ανατροπή, αλλά, φέτος, το πρώτο δίμηνο δείχνει απλώς να επιβεβαιώνει τα πολύ θετικά μηνύματα που υπάρχουν από πέρυσι το Φθινόπωρο. Σύμφωνα με τα…




…πρώτα προσωρινά στοιχεία για τις αφίξεις στα κυριότερα αεροδρόμια που συγκεντρώνει και επεξεργάζεται ο ΣΕΤΕ, οι αφίξεις στη χώρα μας καταγράφουν αύξηση 28,8% με σχεδόν 400.000 αφίξεις!
Και φυσικά, με τα τρία τέταρτα της τουριστικής Ελλάδας ακόμα “κλειστή”, η δυναμική φαίνεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με αύξηση 30,5% και 17,5% αντίστοιχα, ενώ από τους περιφερειακούς προορισμούς, ξεχωρίζει η κίνηση στα Χανιά, που για τέτοια εποχή είναι πραγματικά αξιοσημείωτη, με 9.500 αφίξεις και ποσοστό αύξησης… 392%! Περίπου 2.100 αφίξεις είχε και η Ρόδος, ενώ το Ηράκλειο είχε μεγάλη μείωση σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.
Αν δούμε τις αφίξεις χωρίς τα μεγέθη της Αθήνας, προκύπτει μία αύξηση γύρω στο 25,5%.
Αναλυτικά τα στοιχεία, εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου