Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ρουμανία: Άλλη μία χώρα στο "club" των αγορών με προβλέψεις για διψήφια αύξηση φέτος

Σε πολύ καλά επίπεδα εξελίσσεται η ζήτηση και στην αγορά της Ρουμανίας, για τη χώρα μας. Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, τη φετινή περίοδο η κίνηση αύξηση θα καταγράψει μία αύξηση της τάξης του 25%, με νέους προορισμούς να μπαίνουν στα προγράμματα των tour operators και των τουριστικών γραφείων, όπως…

 
…τα Σύβοτα, το Τολό και η Εύβοια, ενώ θα ξεκινήσουν νέεες πτήσεις charter για τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Ζάκυνθος. 
Σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων της ρουμανικής τουριστικής αγοράς μάλιστα, φέτος, για πρώτη φορά, η Ελλάδα αναμένεται να εχει περισσότερα charter και κίνηση από την Τουρκία.
Στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης Romexpo από 13 εώς 16 Μαρτίου, όπου το Γραφείο ΕΟΤ στο Βουκουρέστι, συμμετείχε ως συνεκθετης στο περίπτερο της helexpo, οργανώθηκε workshop προς τους Ρουμάνους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του τουριστικού ρεπορτάζ  με την παρουσίαση και συμμετοχή των περιοχών της Θασου, της περιφέρειας Θεσσαλίας, της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της Χαλκιδικής, της προ Άθου περιοχής και την παρουσίαση των θερινών προγραμμάτων των Mouzenidis travel, Meli travel και Huts travel. 
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θ. Καραογλου και ο πρέσβης της Ελλάδας στο Βουκουρεστι Γ. Βασιλοκωνσταντάκης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προτερήματα και την ιδιαίτερη σημασία που εχει η τουριστική αγορά της Ρουμανιας για την Ελλάδα . 
Επισης παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων της Ρουμανιας ( ΑΝΑΤ) L. Μorariou η οποία αναφέρθηκε με θετικές ειδήσεις και σχόλια για την τουριστική κίνηση των Ρουμάνων προς την Ελλάδα. 

Στο περιθώριο των εργασιών το συγκροτημα  Κύματα της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας χόρεψε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου