Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Goldair Handling: Μετά τη Σόφια και το Μπουργκάς, τώρα και στη Βάρνα

Την ανάληψη των υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στο τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βουλγαρίας, το αεροδρόμιο της Βάρνας,  κέρδισε η Goldair Handling. Η έναρξη της λειτουργίας της Goldair Handling στην Βάρνα εκτιμάται να ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2014. Η εταιρεία… 


…δραστηριοποιείται ήδη στην χώρα και συγκεκριμένα στα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμιά της, στο αεροδρόμιο της Σόφιας από το 2010 και στο Μπουργκάς από το 2012.  
Η διοίκηση της Goldair Handling προσβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξη σχέσεων με τις αεροπορικές εταιρείες και στην παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου όπως ήδη παρέχονται στα άλλα δυο αεροδρόμια της χώρας. 
Όπως δήλωσε και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Παπαμιχαήλ “θεωρούμε αυτήν την άδεια ως σημαντικό επίτευγμα και εμφανή απόδειξη της επέκτασης της εταιρείας και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης” και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι πολύ σύντομα η Goldair Handling θα εδραιώσει την παρουσίας της και στο αεροδρόμιο της Βάρνας, όπως έχει γίνει στα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας, και θα είναι σε θέση να προσφέρει ελκυστικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης στους πελάτες του αεροδρομίου.
Η Βάρνα είναι η μεγαλύτερη πόλη και καλοκαιρινό θέρετρο στην Βουλγαρική Ακτή της Μαύρης Θάλασσας και η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. Είναι μείζων τουριστικός προορισμός και αφετηρία για όλα τα θέρετρα στην Βουλγαρική Ακτή της Μαύρης Θάλασσας, επιχειρηματικό, οικονομικό και πανεπιστημιακό κέντρο. 

Το αεροδρόμιο της Βάρνας βρίσκεται στην καρδία του επιχειρηματικού κέντρου και απέχει περίπου 8χμ από την πόλη της Βάρνας . Είναι το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βουλγαρίας μετά αυτό της Σόφιας και του Μπουργκάς. Το 2012 εξυπηρέτησε 1.220.000 επιβάτες, περισσότερους από 100 προορισμούς σε 57 χώρες ενώ παραπάνω από 50 αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν πτήσεις στο αεροδρόμιο κατά την θερινή περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου