Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΙΝΣΕΤΕ: Δράσεις με βάση τις νέες αρχές Ποιότητας της Ε.Ε.

Το αμέσως επόμενο διάστημα και με την ολοκλήρωση των διεργασιών για την απόκτηση της διαχειριστικής του επάρκειας, το ΙΝΣΕΤΕ θα ξεκινήσει την υλοποίηση του επιχειρησιακού του πλάνου. Στόχος του Iνστιτούτου είναι...

...να σχεδιάσει και να υλοποιήσει σειρά προγραμμάτων σχετικά με τη βελτίωση των προσφερόμενων τουριστικών υπηρεσιών της χώρας, τα οποία θα ενισχύσουν ιδιαίτερα τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. 
Βάση για τη δημιουργία και την υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων θα είναι οι νέες αρχές ποιότητας για τον τουρισμό, όπως αυτές προτείνονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 
Οι αρχές, οι οποίες έχουν εθελοντικό χαρακτήρα υλοποίησης για τα κράτη μέλη, καλύπτουν τέσσερις κύριους τομείς: την κατάρτιση του προσωπικού, την ικανοποίηση των καταναλωτών, την καθαριότητα και την συντήρηση των χώρων, καθώς και την ακρίβεια και την αξιοπιστία των πληροφοριών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΤΕ, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η οποία υποστηρίζεται ένθερμα από τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,Antonio Tajani, βρίσκει τον Σύνδεσμο αρωγό για την υλοποίησή της στην Ελλάδα. Ακολουθώντας τις νέες αρχές ποιότητας για τον τουρισμό και με όχημα το ΙΝΣΕΤΕ, οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να ενδυναμώσουν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου