Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Διαβάσαμε: Σύμβαση από ΕΤΑΔ για επένδυση 40 εκ. ευρώ στην Σκοτίνα

Να και μία αποκρατικοποίηση από εκεί που δεν την περίμενε κανείς. Τρόπος του λέγειν - ή γράφειν, για την ακρίβεια - υπό την έννοια ότι η προσέλκυση επενδυτικού ενδιαφέροντος για την έκταση στην Σκοτίνα Πιερίας, είχε περάσει στα “ψιλά”. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», υπογράφηκε...


...η σύμβαση για την 60ετή εκμίσθωση έκτασης περίπου 400 στρεμμάτων στη Σκοτίνα Πιερίας μεταξύ της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου και της αναδόχου, στον σχετικό διαγωνισμό, Ενωσης Φυσικών Προσώπων των Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών Γ. Δεληγιαννίδη και Χ. Χιονίδη, έναντι συνολικού τιμήματος που κατ’ ελάχιστον σε σημερινές τιμές θα ανέλθει σε 18 εκατ. ευρώ.
Οι Ελληνοαμερικανοί μισθωτές έχουν δεσμευθεί να υλοποιήσουν επένδυση ύψους 40 εκατ. ευρώ για την τουριστική αξιοποίηση της έκτασης. Ειδικότερα, θα λειτουργήσουν στην έκταση κάμπινγκ Α κατηγορίας με 155 θέσεις, 20 σκηνές και 70 καταλύματα ελαφριάς κατασκευής. Επίσης, θα κατασκευάσουν ξενοδοχείο 4 αστέρων με 206 δωμάτια και 24 μπανγκαλόους δυναμικότητας 443 κλινών, θα ανεγείρουν εκκλησία και θα δημιουργήσουν αθλητικές εγκαταστάσεις, ανοιχτό αμφιθέατρο, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, σπα, συνεδριακό κέντρο για 500 άτομα και ξενοδοχειακό λιμένα για 20 σκάφη.

Το σχετικό ρεπορτάζ, εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου