Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Hertz-Autohellas: ποσοστό ικανοποίησης... 99,69% για τους Γερμανούς

Δεν είναι μόνον ότι η Hertz - AutoHellas βραβεύτηκε για δεύτερη φορά από τον TUI για την επίτευξη εξαιρετικού επιπέδου ικανοποίησης πελατών κατά το 2012 μεταξύ των 100 συνεργατών της ΤUI παγκοσμίως, αλλά και το ποσοστό αυτό καθεαυτό που πέτυχε, το οποίο έφθασε στο 99,69%!


Τα βραβεία “TUI Cars Awards” παρουσίασε την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στο Δημαρχείο του Ανόβερου, η Beate Kuszewski που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της αγοράς και την διαχείριση της ποιότητας του τομέα των ενοικιάσεων αυτοκινήτων της TUI Γερμανίας.
Το βασικό κριτήριο για το βραβείο ήταν η ικανοποίηση των πελατών, η οποία υπολογίζεται από τον δείκτη του αριθμού των κρατήσεων προς τον αριθμό παραπόνων η Hertz - AutoHellas S.A. πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα στην κατηγορία της.

Στην εκδήλωση «TUI Cars Award 2013» παρευρέθηκε ο κ. Μανώλης Χρυσουλάκης Διευθυντής Πωλήσεων της Hertz - AutoHellas S.A. ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου