Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Αερομεταφορές: Μία "πατέντα" που ενθουσιάζει τους επιβάτες...

Μία καινοτόμος και ευρηματική “πατέντα” γίνεται ενθουσιωδώς δεκτή από τη διεθνή κοινότητα επιβατών - οι αεροπορικές εταιρείες ακόμα μελετούν τα δεδομένα - καθώς “υπόσχεται” σημαντικό περιορισμό της ταλαιπωρίας στην επιβίβαση και αποβίβαση στα αεροπλάνα...


...ειδικά στο γνωστό “μποτιλιάρισμα” μέχρι να τακτοποιηθούν οι επιβάτες στη θέση τους και να τοποθετήσουν τις χειραποσκευές τους, καθώς υπερδιπλασιάζει το πλάτος του διαδρόμου.
Ένα άλλο πλεονέκτημα της διάταξης με καθίσματα “Side-Slip Seat” είναι ότι ο μεσαίος επιβάτης έχει περισσότερο χώρο για τα χέρια του, καθώς το μεσαίο κάθισμα είναι σε διαφορετικό επίπεδο από τα άλλα δύο καθίσματα.
Η διάταξη αυτή επιτρέπει άνετη πρόσβαση σε όλες τις σειρές ατόμων με κινητικές δυσκολίες, και διευκολύνει σημαντικά και το έργο των συνεργείων καθαρισμού.
Το “μυστικό” βρίσκεται στο κάθισμα του διαδρόμου, το οποίο είναι στην ουσία “συρταρωτό” και πτυσσόμενο.
Ο Διεθνής Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα των Επιβατών (AAPR) καλεί την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ να εγκρίνει και να πιστοποιήσει την ευρεσιτεχνία και να επιτρέψει την προμήθεια και τη εγκατάσταση τους από τις αεροπορικές εταιρείες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου