Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Costa Navarino: Διακοπές με all about μπάσκετ για πιτσιρίκια (μικρά και... μεγάλα)



Μικροί και μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν φέτος το καλοκαίρι την ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές τους με το αγαπημένο τους άθλημα, στο Navarino Dunes της Costa Navarino. O MVP του All Star Game και νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων Brent Petway, ηγείται του προγράμματος «Brent Petway & Friends» που θα πραγματοποιηθεί από...



...τις 8 έως τις 12 Ιουλίου.
Ο Brent Petway και οι διάσημοι φίλοι του – διεθνείς παίκτες του μπάσκετ, πρωταθλητές Ευρώπης, μέλη της Εθνικής ομάδας και γνωστοί προπονητές- θα μοιραστούν τα μυστικά του δημοφιλούς αθλήματος με όσους θέλουν να απολαύσουν το σπορ κατά τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία The Westin Resort, Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, θα γνωρίσουν τους κανονισμούς και τις τεχνικές του μπάσκετ, θα αναπτύξουν ειδικές φυσικές και αγωνιστικές ικανότητες, θα βελτιώσουν τις ατομικές αλλά και τις ομαδικές τους δεξιότητες, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ προδιαγραφών FIBA. O
δημοφιλής μπασκετμπολίστας και οι φίλοι που θα τον πλαισιώνουν, θα συζητήσουν και θα παίξουν με όσους λάβουν μέρος, προσφέροντας τους μια μοναδική εμπειρία.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται τόσο από τον Brent Petway όσο και από τον προπονητή της ομάδας του Ρεθύμνου Θανάση Γιαπλέ και στο τέλος του προγράμματος θα απονεμηθεί στα παιδιά του basket camp ένα ειδικό “Πιστοποιητικό Συμμετοχής”.
Με δύο ξεχωριστά προγράμματα, ένα basket camp 5 ημερών αποκλειστικά για παιδιά το πρωί (10:00-14:30) και ένα ανοικτό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες το απόγευμα (15:30-19:30), μικροί και μεγάλοι θα συμμετέχουν σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, με προπονήσεις, συζητήσεις και ειδικά tips εκμάθησης.
Παράλληλα, όλοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά ακόμη αθλήματα στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο του Navarino Dunes. Εννέα αθλήματα ρακέτας, καταδύσεις και άλλα θαλάσσια σπορ όπως wind surfing και kite-surfing, ποδηλασία και εκδρομές πεζοπορίας στη Μεσσηνιακή φύση αλλά και μαθήματα γκολφ στα δύο signature γήπεδα της Costa Navarino, συμπληρώνουν μία γεμάτη καλοκαιρινή αθλητική εμπειρία.
Πληροφορίες συμμετοχής και κρατήσεων στο τηλ: 27230 97000 και στις ιστοσελίδες www.westincostanavarino.com  και www.romanoscostanavarino.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου