Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Off Road AdVentures: Ποιο "in" στο off road, δεν γίνεται...

Είναι από τους πρωτοπόρους του 4Χ4 στην Ελλάδα και έχουν κάνει τον... γύρο του κόσμου πολλές φορές, σε χιλόμετρα και διαδρομές στο πανέμορφο ύπαιθρο της χώρας μας. Εξερευνώντας, χαρτογραφώντας, καταγράφωντας. Η Off Road AdVENTURES, η μοναδική εταιρεία δραστηριοτήτων 4Χ4 στην Ελλάδα με 20 χρόνια εμπειρία στην εκτός δρόμου οδήγηση...


...ανοίγει νέους δρόμους στην προσφορά μοναδικών εμπειριών σε έλληνες και ξένους λάτρεις της περιπέτειας και της μοναδικής ελληνικής φύσης. 
Ικανοποιώντας τις λεπτομέρειες του “διαφορετικού” ταξιδιού για τους λάτρεις της περιπέτειας με 4Χ4 και των νέων περιηγητικών εμπειριών, η εταιρεία διοργανώνει  δράσεις με τουριστικό, εξερευνητικό, εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό και αθλητικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 
Βουνά, ποτάμια, απάτητα σημεία, αδρεναλίνη στα ύψη, πρόσωπα χαμογελαστά κάτι που γνωρίζει να προσφέρει καλά η Off Road AdVENTURES.  Εκτός δρόμου διαδρομές που λίγοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αναζητώντας το απάτητο σε αφιλόξενα εδάφη. Από απλές χωμάτινες για μία βόλτα με την οικογένεια, έως απαιτητικό TRIAL σε βραχώδες
έδαφος, μαλακό, χιόνι, πάγος αναρρίχηση-καταρρίχηση πλαγιών, διάσχιση ποταμών, αμμώδη εδάφη. Παιχνίδι, εκπαίδευση και…λιώσμο σε φυσικό terrain. 
Ανακαλύψτε και γνωρίστε τις ομορφότερες offroad διαδρομές. Πανέμορφα δάση, εκπληκτικοί καταρράκτες, αλπικά τοπία και λίμνες, ποτάμια, πέτρινα γεφύρια και εγκαταλελειμμένα χωριά που θα σας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο.
Τα προγράμματα απευθύνονται σε κατόχους αλλά και μη τετρακίνητων οχημάτων (δυνατότητα ενοικιάσεως αυτοκινήτων ή πλήρωμα σε εξοπλισμένο όχημα της εταιρείας) για ήπιες δραστηριότητες, αρχάριους, προχωρημένους και οικογενειακά.
«Με κριτήριο την ασφάλεια των πληρωμάτων και των οχημάτων –σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα - το επίπεδο γνώσεων και εμπειρίας, την οδική απόλαυση και ψυχαγωγία των συμμετεχόντων, έχουμε δημιουργήσει διαφορετικά πακέτα για όλες τις εποχές του χρόνου και με πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας, που ικανοποιούν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες μεμονωμένων ατόμων και ομάδων», τονίζει ο υπεύθυνος της εταιρεία Σπύρος Σπυρόπουλος. 
"Ξεκινήσαμε σαν μια ομάδα εξερευνητών που σκοπό τη χαρτογράφηση δύσβατων ορεινών περιοχών και αχαρτογράφητων δρόμων της Ελλάδας. Μέσα από τις αποστολές αυτές  καθ’ όλη την διάρκεια του έτους μελετήσαμε και καταγράψαμε όλα τα απάτητα ορεινά περάσματα, αλλά και την μεταβολή της βατότητάς τους ανάλογα με την κάθε εποχή. Η έμπειρη ομάδα μας - στην εκτός δρόμου οδήγηση και  στην διαβίωση, επιβίωση στη φύση - είναι πάντα σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απρόβλεπτη κατάσταση και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των συμμετεχόντων. 
Το «πέρασμά» μας από δάση, ποτάμια και λίμνες φροντίζουμε να είναι ελαφρύ και να μην τραυματίζει το φυσικό περιβάλλον" επισημαίνει. 
"Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην συνεχή εκπαίδευση των συμμετεχόντων. Το κάθε επίπεδο δραστηριότητας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτελεί ένα κύκλο εκπαίδευσης με σκοπό την ολοκληρωμένη και προοδευτική εκμάθηση της εκτός δρόμου οδήγησης. Η γνώση που
αποκτούν μέσα από τις δραστηριότητες της Off Road AdVENTURES τους προετοιμάζει να αντιμετωπίσουν ως έμπειροι offroaders τα εμπόδια. Σταθερή εδώ και 20 χρόνια της εταιρείας μας  ήταν και παραμένει η ασφάλεια πληρώματος και οχήματος.
Το πιο σημαντικό στο offroad δεν είναι να φτάσουμε πρώτοι στον προορισμό μας, αλλά να φτάσουμε ασφαλείς και χωρίς απώλειες του οχήματος μας"

'Οπως αναφέρει, "στην Ελλάδα μοναδική χώρα της Ευρώπης με ανοιχτή πρόσβαση στον ορεινό της όγκο για προσπέλαση με 4Χ4, η δραστηριότητα αυτή μπορεί να προσελκύσει κι έναν σημαντικό αριθμό τουριστών δημιουργώντας ένα διαφοροποιημένο τουριστικό προϊόν. Με τοπία που κόβουν την ανάσα, μέσα από την αρμονία των αντιθέσεων της φύσης η χώρα μας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους αναζητούν μια διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία με σεβασμό στο περιβάλλον". 
Περισσότερα, www.offroads.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου