Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Air Berlin: Προς απεργία οι πιλότοι

Να το ζήσουμε και αυτό. Να έχει ισορροπήσει ο ελληνικός τουρισμός ως προς τη συχνότητα και την ένταση των απεργιών και να αρχίσουν να του έρχονται προβλήματα... εισαγόμενα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον γερμανικό τύπο...


...οι πιλότοι της Air Berlin ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα - δεν αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες - ως αντίδραση στην άρνηση της διοίκησης να προχωρήσει σε βελτίωση των μισθολογικών τους αποδοχών.
Οι πιλότοι της Air Berlin, μίας από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης στην κατηγορία της, ζητούν μία αναπροσαρμογή των μισθών τους υποστηρίζοντας ότι υπολείπονται τουλάχιστον 10% από τους μισθούς που δίνουν στους πιλότους τους οι ανταγωνιστικές εταιρείες και ειδικά η Germanwings της Lufthansa.
Η εταιρεία από την πλευρά της αναφέρει ότι υπέβαλε μία πρόταση στους πιλότους προ ημερών και πως θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να μετριάσει τις επιπτώσεις μίας απεργίας.
Θυμίζουμε ότι, ειδικά σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, η εταιρεία πετάει σε 12 ελληνικούς προορισμούς από τις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας, διακινώντας μεγάλο αριθμό τουριστών, αυτό το διάστημα.

Μάλιστα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου