Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Στην Senior 2013 της Στοκχόλμης, η North Events



Η North Events θα είναι η μοναδική παρουσία με περίπτερο για την Ελλάδα στην μεγάλη έκθεση της Στοκχόλμης Senior η οποία πραγματοποιείται στις 15-17 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Stockholmsmassan. Η έκθεση Senior 



διοργανώνεται για 19η συνεχή χρονιά και απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα 3ης ηλικίας και συνταξιούχους άνω των 55 ετών. Η έκθεση παρουσιάζει κυρίως τους κλάδους του τουρισμού και ταξιδιών, real estate, υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς.
Οι επισκέπτες στη διοργάνωση του 2012 ξεπέρασαν τις 10.000 και συνολικά και συμμετείχαν 139 εκθέτες, ενώ κάθε χρόνο, καταγράφεται σταθερή αύξηση συμμετοχών από όλο τον κόσμο.   
Οι μεγαλύτερες ηλικίες – συνταξιούχοι, αποτελούν μία εξαιρετικά σημαντική δημογραφική ομάδα. Με κύρια χαρακτηριστικά το σταθερό και υψηλό εισόδημα και τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο για ψυχαγωγία και δραστηριότητες, συνθέτει το προφίλ ενός ιδανικού target group για την προώθηση τουριστικών και άλλων υπηρεσιών.
Σύμφωνα με στατιστική μελέτη και έρευνα της HUI Research αποδεικνύεται ότι το ηλικιακό γκρουπ άνω των 55 ετών αν και διαθέτει την μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη, αλλά παραμελείται συχνά ως πιθανό καταναλωτικό κοινό. Σύμφωνα με την ίδια μελέτη έως το 2015 υπολογίζεται ότι το ηλικιακό αυτό γκρουπ θα ξεπεράσει τα 2.000.000 άτομα στην Σουδία! 
Η North Events θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία και καταλύματα), δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και υπηρεσίες.  Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και ολοκληρώνονται στο άμεσο προσεχές διάστημα λόγω υψηλής ζήτησης.
Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο http://www.north-e.com/north/index.php/component/k2/item/37-greece-at-senior-fair .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου