Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Τρόικα: Στο επίκεντρο ο ΦΠΑ, ούτως ή άλλως

Άντε, να τελειώνουμε σιγά-σιγά και με αυτήν την ιδιόμορφη “κολοκυθιά” με τη μείωση του ΦΠΑ, στην εστίαση ή όπου αλλού. Φαίνεται ότι αυτήν την εβδομάδα, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα από τα βασικά θέματα της ατζέντας...


...με την Τρόϊκα τις επόμενες μέρες, η κυβέρνηση επιμένει και δείχνει και καλά προετοιμασμένη να αντικρούσει κάθε πιθανό αντεπιχείρημα, από Βερολίνο μεριά υπάρχει θετική πρόθεση και γενικά είναι ένα θέμα που πρέπει να κλείσει. Αν καταφέρουμε τη μείωση και να ισχύσει αυτή από τον Ιούλιο, είναι ένα πρόσθετο σημαντικό εφόδιο για την τουριστική δραστηριότητα. 
Οι πληροφορίες από τη συνεδρίαση του δ.σ. του ΔΝΤ περί αρνητικής στάσης της Κ. Λαγκάρντ σε πιθανή μείωση φόρων, έχει αποθαρρύνει αρκετούς.
Ωστόσο, εμείς έχουμε μία πληροφορία ότι κάτι θετικό αναμένεται από την πλευρά του ΔΝΤ. Εμείς "υποπτευόμαστε" ότι έχει να κάνει με τον ΦΠΑ. Άλλοι, το περιμένουν σε άλλο ζητούμενο.

Οψόμεθα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου