Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Κεφαλονιά: Η αντιδήμαρχος πήρε τη... σφουγγαρίστρα της!

Όσο απαράδεκτα και εξοργιστικά είναι αυτά που συμβαίνουν με τις παραλίες φέτος - την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού εννοούμε - άλλο τόσο άξιες μνείας είναι οι πρωτοβουλίες ορισμένων συμπολιτών μας και εν προκειμένω, τοπικών αρχόντων ή συγγενικών τους προσώπων...


...που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.
Όπως η αντιδημάρχος Κεφαλονιάς Α. Αυγουστάτου, που πήρε σφουγγαρίστρες, κουβάδες και καθαριστικά και πήγε να καθαρίσει τις δημοτικές τουαλέτες στα Λουρδάτα που βρωμούσαν και έζεχναν πια (το σχετικό θέμα από το kefaloniapress)!  
Μέχρι εκεί που φθάνουν και μπορούν βεβαίως και φυσικά ως ένα σημείο, γιατί σοβαρός τουριστικός προορισμός χωρίς πλήρεις υπηρεσίες στις παραλίες, οργάνωση, καθαριότητα και αξιοπρεπή εικόνα, σε καθημερινή βάση, δεν γίνεται.
Σε πολλούς δήμους, “πέρα βρέχει”. Σε άλλους, κινήθηκαν οι διαδικασίες αλλά προσκρούουν στη γνωστή απίστευτη γραφειοκρατική “παράκρουση”. Και σε άλλους, τα πράγματα βαίνουν βελτιούμενα αλλά με πολλά προβλήματα. 

Πως τα καταφέραμε, πάλι, έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου