Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Aegean: Πρωτιά σε Ευρώπη και νέες κατηγορίες εισιτηρίων για Θεσσαλονίκη



Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Aegean ψηφίστηκε ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για το 2013» ανάμεσα σε περισσότερες από 200 εταιρείες από ολόκληρο τον κόσμο.
Και στην Ελλάδα, σήμερα, παρουσίασε το πιλοτικό της πρόγραμμα με τις νέες κατηγορίες εισιτηρίων GoLight και Flex και στην οικονομική θέση. Αφορά πτήσεις από κα προς Θεσσαλονίκη...


...στις συνδέσεις με Ηράκλειο, Κω, Μύκονο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σαντορίνη, Χανιά, Λάρνακα και Μιλάνο.
Δημιουργήθηκαν δύο κατηγορίες, έτσι ώστε ο πελάτης να επιλέγει αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του, απολαμβάνοντας πάντα την ίδια ποιότητα των υπηρεσιών της Aegean στο έδαφος αλλά και κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Τα εισιτήρια Flex, παρέχουν οικονομικές τιμές εισιτηρίων και σε περίπτωση που ταξιδεύει κάποιος χωρίς αποσκευή, θα βρεί στην κατηγορία GoLight το αντίστοιχο εισιτήριο, σε ακόμη πιο χαμηλή τιμή.
Περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ.
Να προσθέσουμε και κάποιες λεπτομέρειες για τη βράβευση. Στην ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο των Skytrax World Airline Awards,  συμμετείχαν 18,2 εκ. επιβάτες προερχόμενοι από 160 χώρες, οι οποίοι και ανέδειξαν τους νικητές. 
Τα World Airline Awards είναι τα κορυφαία βραβεία κύρους στην αεροπορική βιομηχανία παγκοσμίως και αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά σε μία αεροπορική εταιρεία, επειδή είναι επιλογή των ίδιων των επιβατών.
Το βραβείο αυτό – που απονέμεται στην Aegean για 4η φορά από το 2009 έως σήμερα – αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία στους επιβάτες της, οι οποίοι την εμπιστεύονται σταθερά και την τοποθετούν στην κορυφή των επιλογών τους.

Τα έγκυρα βραβεία Skytrax World Airline για το 2013 παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια του Paris Airshow 2013 στο Παρίσι, στις 18 Ιουνίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου