Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

"Αρραβώνας" για την προβολή των γάμων στην Ελλάδα



Είδα ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται μία συντονισμένη εκστρατεία προώθησης του γάμου ως τουριστικό προϊόν με τίτλο «Weddings in Greece», από την εταιρία Travel Media Applications σε συνεργασία με την North Events. Η εκστρατεία που θα προωθεί…



…αποκλειστικά την Ελλάδα ως προορισμός για γάμους, θα καλύψει τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις γάμου στον κόσμο, θα εκδώσει ειδικό περιοδικό γάμου και θα αναπτύξει τον πρώτο ολοκληρωμένο κόμβο στην Ελλάδα με υπηρεσίες γάμων και στόχευση αποκλειστικά στις αγορές του εξωτερικού. Η στόχευση της καμπάνιας επικεντρώνεται στις αγορές της Αγγλίας, Σουηδίας, Γερμανίας, Αμερικής (Η.Π.Α.) και Ασίας.
Όπως λέει και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Travel Media Applications Θόδωρος Κουμέλης «o κλάδος του γάμου στην χώρα μας είναι άρτια οργανωμένος με πληθώρα εξειδικευμένων υπηρεσιών για το μελλόνυμφο ζευγάρι", ενώ ο Λεωνίδας Μπαμπάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της North Events πρόσθεσε ότι «o συνδυασμός της παρουσίας μας στις κυριότερες εκθέσεις, η εκτύπωση ενός καλαίσθητου περιοδικού, και η δημιουργία ενός κόμβου στο internet προσφέρει ολοκληρωμένη προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων και προορισμών στο εξωτερικό ώστε η χώρα μας να γίνει ακόμα μεγαλύτερος πόλος έλξης τουριστών
Λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας οι δύο εταιρίες έχουν ως στρατηγική να υλοποιήσουν την προβολή αυτή της χώρας μας με ιδιαίτερες χαμηλές τιμές και να συνδυάσουν προβολή και στον τελικό καταναλωτή αλλά και σε εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία που ασχολούνται με τους γάμους.
Καλά...  «στέφανα» παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου