Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Boeing 747-800: Στον ΑΙΑ το "θηρίο" της Lufthansa

- Κάτι ακούμε και για 787 Dreamliner...

Η υπουργός Όλγα “υποδέχθηκε” από πλευράς κυβέρνησης (καλά, εντάξει, ήταν και ο Κ. Χατζηδάκης...) το θηριώδες Boeing 747-8 της Lufthansa, καθώς η εταιρεία επέλεξε την Ελλάδα και δη το “Ελ. Βενιζέλος” για να κάνει την πρώτη του επίσημη παρουσίαση του συγκεκριμένου αεροσκάφους. Κίνηση που έχει το δικό της ειδικό ενδιαφέρον και θα επανέλθουμε. Πρόκειται για το...


... μεγαλύτερο αεροσκάφος που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την εταιρία Boeing και το μεγαλύτερο σε μήκος - σε παραγωγή- επιβατικό αεροσκάφος του κόσμου. 
Το συγκεκριμένο αεροσκάφος, το έβδομο που έχει παραλάβει η Lufthansa - είναι ολοκαίνουριο και προσγειώθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα των Αθηνών για την πρώτη του εμφάνιση εκτός Γερμανίας, πριν την έναρξη των τακτικών πτήσεών του, συμπληρώνοντας τον υφιστάμενο στόλο των αεροσκαφών B747-8 που έχουν ήδη δρομολογηθεί από τη Lufthansa σε μακρινά δρομολόγια.
Και 787;
Οι τρελαμένοι με τα αεροπορικά φίλοι μας, όμως, μας λένε ότι στους κύκλους τους επικρατεί “πυρετός” και για μία άλλη πιθανή “ονειρεμένη” άφιξη. Του αεροσκάφους 787 Dreamliner που έχει παραλάβει η Thomson Airways, η αεροπορική εταιρεία του tour operator και το οποίο στο πλαίσιο των δοκιμαστικών πτήσεων που θα κάνει, λέγεται ότι θα "επισκεφθεί" και δύο ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια.
Πιθανότατα προς τα τέλη της άλλης εβδομάδας. 
Αν μάθουμε κάτι παραπάνω, θα ειδοποιήσουμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου