Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

trivago: Ελληνική κυριαρχία στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Μεσογείου



Οι τέσσερις από τους πέντε δημοφιλέστερους Μεσογειακούς προορισμούς για την τρέχουσα περίοδο είναι ελληνικοί, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago με βάση τις κριτικές των χρηστών της. Πρώτος προορισμός και με...



...διαφορά (δημοτικότητα 85) είναι το Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, ενώ στη δεύτερη θέση  θέση είναι τα Φηρά Σαντορίνης.
Στην τρίτη θέση είναι το Κάπρι της Ιταλίας με πολύ μικρή διαφορά από τα Χανιά που καταλαμβάνουν την τέταρτη. Τη «χρυσή» πεντάδα συμπληρώνει το Ρέθυμνο με δημοτικότητα 81, ενώ στη θέση 17 συνταντάμε και τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.
Η Κρήτη και η Σαντορίνη, σύμφωνα με τη λίστα, είναι τα δυο νησιά που έρχονται στο μυαλό των ταξιδιωτών στο άκουσμα της Λέξης Μεσογείου.
Τη λίστα συμπληρώνουν έξι προορισμοί από την Ιταλία, τέσσερις προορισμοί από την Ισπανία, δυο από τη Γαλλία και το Λάγκος της Πορτογαλίας.
Η δημοτικότητα των προορισμών είναι αποτέλεσμα των κριτικών από 39 διεθνείς πλατφόρμες της trivago και 160 διαφορετικές ιστοσελίδες κρατήσεων, ενώ οι προορισμοί έχουν τουλάχιστον 5000 κριτικές, ο καθένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου