Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Νομοσχέδιο Τουρισμού: Διεφάνη ελπίς να μην πιάσουμε... Σεπτέμβριο

Δεν θρέφουμε αυταπάτες για το που φθάνει η βολή μας. Αλλά η χθεσινή μας ανάρτηση για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει, από άποψη χρόνων, ο ανασχηματισμός στην πορεία και τύχη του Νομοσχεδίου του Τουρισμού, φαίνεται ότι...


...κάπου, κάτι “άγγιξε”, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία έντονη διεργασία και κινητικότητα, με τελικό αποδέκτη το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να βρεθεί τρόπος να προχωρήσει χωρίς άλλες καθυστερήσεις, αφού είχε, ήδη, φθάσει στο κατώφλι της Βουλής.
Είναι σαφές ότι κάτι τέτοιο προέκυψε χθες, καθώς μέχρι εκείνη την ώρα, υπήρχε έντονος προβληματισμός για τη νέα διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί.
Δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά, αυτό θα φανεί εντός των επομένων ημερών. Και θα σας ενημερώσουμε σχετικώς, ούτως ή άλλως.
Αυτό που ξέρουμε, όμως και που μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα, είναι ότι το θέμα είναι στα χέρια εκείνων που είναι και οι μόνοι οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να βρουν την άκρη, σε κυβερνητικό επίπεδο.

Οψόμεθα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου