Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Με θέα Βεγορίτιδα το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ



Επειδή έχουμε και φανατικούς του σπορ ανάμεσά μας, επικροτούμε και παροτρύνουμε: Με φόντο την πανέμορφη θέα της λίμνης Βεγορίτιδας και τον παραδοσιακό οικισμό του Άγιο Παντελεήμονα, θα διεξαχθεί φέτος το 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ, στις 22, 23 και 24 Ιουνίου, στο Αρχοντικό Bella Toumpa.Περισσότεροι... 


...από 120 λεξιγνώστες, προερχόμενοι από όλη την Ελλάδα, θα διαγωνιστούν πάνω στο γνωστό μας παιχνίδι λέξεων, συνδυάζοντας γνώσεις, μνήμη, στρατηγική και φυσικά… τύχη (σακούλι είναι αυτό!).
Το 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ, οργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Σκραμπλ, με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Αμυνταίου Φλώρινας, ενώ «οικοδεσπότης» της διοργάνωσης θα είναι ο δραστήριος Όμιλος Σκραμπλ Πτολεμαΐδας.
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον και με ειδικά χαμηλές τιμές σε διαμονή και διατροφή στα ξενοδοχεία και τους ξενώνες της περιοχής, προσφέρεται για όσους θέλουν να χορτάσουν σκραμπλ, σε διαμορφωμένες κατηγορίες για έμπειρους αλλά και πιο άπειρους λάτρεις του δημοφιλέστερου παιχνιδιού λέξεων παγκοσμίως. Πλούσια έπαθλα περιμένουν τους νικητές, σε ένα μοναδικό περιβάλλον απόδρασης από την καθημερινότητα, που δημιουργεί η μεγάλη παρέα των παικτών του αγωνιστικού σκραμπλ. Ιδανικός συνδυασμός μικρών διακοπών, διασκέδασης και γνωριμίας με την ελληνική γλώσσα.
Το ελληνικό αγωνιστικό σκραμπλ, στο μοναδικό παιχνίδι όπου οι ηττημένοι, αποκομίζουν περισσότερες νέες γνώσεις από τους νικητές(!), αναπτύσσεται ραγδαία, καθώς σε μόλις λίγα χρόνια, έχουν ήδη δημιουργηθεί πέντε Όμιλοι Σκραμπλ (Αθηνών-Πειραιώς, Βέροιας, Θεσσαλονίκης, Καστοριάς και Πτολεμαΐδας), ενώ ετοιμάζονται και άλλοι σε όλη την χώρα. 
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο greekscrabble@gmail.com ή και στους κατά τόπους Ομίλους Σκραμπλ Αθηνών Πειραιώς(www.scrabbleclub.gr,omilos.scrabble.a.p@gmail.com), Βέροιας(scrabbleveria@gmail.com), Θεσσαλονίκης(www.scrabblethes.gr, thesscrabble@yahoo.gr), Καστοριάς(scrabblegreek.blogspot.gr, scrabblegreek@yahoo.gr), Πτολεμαΐδας(scrabbleptolemaida.gr, scrabble_ptolemaida@yahoo.gr).

Προλαβαίνετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου