Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Κατάρ: O Hamad Al Thani παρέδωσε την εξουσία στον Tamim Al Thani...



Ο Εμίρης του Κατάρ Hamad bin Khalifa Al Thani και μέχρι στιγμής, «γνωστός» μας περισσότερο για τις βόλτες του στα Ιόνια και δη στην Κεφαλονιά παρά για τις επενδύσεις του στην Ελλάδα, παρέδωσε την εξουσία στον γιό του, Tamim bin Hamad Al Thani...




...όπως ανακοίνωσε ο ίδιος χθες και αύριο θα γίνει η παραδοσιακή τελετή κατά την οποία οι πολίτες του Κατάρ μπορούν να επισκεφθούν τα ανάκτορα και να υποβάλλουν τα σέβη τους στον νεό ηγέτη.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται ότι θα υπάρξει και ανασχηματισμός στην κυβέρνηση του Εμιράτου, με νεότερους υπουργούς να αναλαμβάνουν καθήκοντα αλλά δεν είναι γνωστό αν θα παραμείνει στη θέση του ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Hamad bin Jassim Al Thani.

Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, αυτό που θα θέλαμε εμείς να δούμε, είναι τον μεν απερχόμενο να πηγαίνει πάνω-κάτω στα αγαπημένα του μέρη στο Ιόνιο και να αγοράζει ό,τι του αρέσει, τον δε επερχόμενο να προωθήσει καμιά-δυό επενδύσεις πέντε-έξι δις. ευρώ στη χώρα μας, έτσι για αρχή.

‘Ολα γίνονται σε αυτόν τον κόσμο. Καλές προθέσεις και προυποθέσεις να υπάρχουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου