Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

North Events: Στρατηγική επέκταση στην Πολωνία

Στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Πολωνίας, επεκτείνεται στρατηγικά η εταιρεία North Events, σε συνέχεια της επιτυχημένης της πολυετούς πορείας στην επικοινωνία και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις χώρες της Σκανδιναβίας. Για τους Πολωνούς επισκέπτες...

 
...η Ελλάδα έρχεται στην δεύτερη θέση των επιλογών τους (θέση που κατείχε έως πέρσι η Τουρκία), καθώς ο αριθμός επισκεπτών υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τους 330.000 για την χώρα μας εφέτος (στοιχεία Ένωσης Πολωνών Tour Operators).  
Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Αίγυπτος, και ακολουθούν η Τουρκία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Βουλγαρία και η Τυνησία. Τα παραπάνω στοιχεία αφορούν μετάβαση με Charter, ποσοστό 83% που επιλέγουν οι Πολωνοί τουρίστες για τις διακοπές τους έναντι υπολοίπου 17% που καλύπτεται από μετακινούμενους με λεωφορεία και αυτοκίνητα. 
Όσον αφορά τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα που επιλέγουν οι Πολωνοί είναι το Ηράκλειο, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, τα Χανιά και η Κως. 
Παρά τα ενθαρρυντικά παραπάνω στοιχεία και τις προβλέψεις για το 2013, η North Events λαμβάνει υπόψη ότι η χώρα μας έχει χάσει σημαντικό αριθμό επισκεπτών, καθώς το 2011 είχαμε 450.000 επισκέπτες. 
Το μερίδιο αυτό στοχεύει να επαναδιεκδικήσει, ή και να αυξήσει η εταιρεία, με συντονισμένες ενέργειες, πρωτοβουλίες και στρατηγικές συνεργασίες που έχει αναπτύξει με τους μεγαλύτερους tour operators της Πολωνίας, αλλά και με την σημαντική συμβολή της Ελληνικής Πρεσβείας στην Πολωνία όπως και με την σύμπραξη σημαντικών στελεχών της πολωνικής βιομηχανίας και VIPs.  

Τα νέα προγράμματα επικοινωνίας και προώθησης για τον ελληνικό τουρισμό για το 2014, θα ανακοινωθούν από την North Events από τον Σεπτέμβριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου