Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Μήλος: Στα προγράμματα του Apollo για το 2012


Η Μήλος θα είναι ο νέος ελληνικός προορισμός για το 2012 του τουριστικού οργανισμού Apollo Kuoni Σκανδιναβίας, ο οποίος αποφάσισε να εντάξει το νησί στα επίσημα τουριστικά πακέτα του για τη νέα σεζόν στη σκανδιναβική αγορά. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από συντονισμένες προσπάθειες που κατέβαλαν από κοινού...

...ο Δήμος Μήλου και η Ένωση Ξενοδόχων Μήλου μαζί με την εταιρεία North Events, που προωθεί τον ελληνικό τουρισμό στις σκανδιναβικές χώρες και είχε σειρά συζητήσεων και παρουσιάσεων με τη διοίκηση του Apollo Kuoni Σκανδιναβίας. 
Η Μήλος μετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Σουηδίας TUR 2011 τον περασμένο Μάρτιο και έχει αποφασίσει τη συμμετοχή της σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού της Σκανδιναβίας για το 2012 μέσω του περιπτέρου της North Events, προκειμένου να στηρίξει το άνοιγμά της στη συγκεκριμένη αγορά. 
Ειδικότερα, η Μήλος θα έχει παρουσία στις εκθέσεις της Φινλανδίας MATKA (19 -22 Ιανουαρίου 2012), της Δανίας FERIE FOR ALLE (24-26 Φεβρουαρίου), της Νορβηγίας REISELIV (2- 4 Μαρτίου) και της Σουηδίας  TUR  (22-25 Μαρτίου). Στις εκθέσεις θα διανεμηθεί πλούσιο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό, ενώ το προσωπικό του περιπτέρου θα παρέχει επιπλέον πληροφορίες στους επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου