Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

"Μακεδονία Παλλάς": Διευκρινίσεις ΙΚΑ μέσω... "πηγών"


Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη στάση της διοίκησης του ΙΚΑ ως προς την υπόθεση του “Μακεδονία Παλλάς”, δηλαδή, το να μην προβαίνει σε μία επίσημη δημόσια τοποθέτηση για το θέμα, αλλά να προτιμά να απαντάει μέσω media και “πηγών προκείμενων στη Διοίκηση”. Από την άλλη πλευρά...

...ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι δημοσιογραφικές πληροφορίες και οι δημοσιογράφοι που τις ξετρυπώνουν για να πληροφορούνται οι ενδιαφερόμενοι που περίπου το πάει η διοίκηση του Ταμείου, σε ένα τόσο σημαντικό θέμα.
Σύμφωνα με το σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”, ανεπισήμως πάντα, αναδεικνύονται δύο πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία:
Πρώτον, ότι η πλευρά Δασκαλαντωνάκη είχε ζητήσει μείωση μισθώματος κατά 40% και όχι του 20% που προβλέπουν οι σχετικές ρυθμίσεις.
Δεύτερον, ότι ο όμιλος είναι ενήμερος προς το Ταμείο, καθώς υπάρχει και εγγυητική ύψους 3 εκατ. ευρώ που καλύπτει τις υποχρεώσεις του προς αυτό.
Παραμένει άγνωστο και αν απάντησε ή αν θα απαντήσει ξανά... μέσω άλλου ενημερωτικού μέσου και ποιου στην πρόταση του ομίλου να συνεχίσει το management της μονάδας, χωρίς οικονομικό όφελος μέχρις ότου επιλεγεί νέος μισθωτής. 
Λεπτομέρειες, εδώ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου