Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Διαχωρισμός του Τουρισμού στην κυβέρνηση… tutti frutti


- Έντονο παρασκήνιο για Γερουλάνο και Νικητιάδη


"Χα! Νόμιζες ότι θα γλίτωνες
από εμένα,, ε;"

Άντε να το ζήσουμε και αυτό: μία κυβέρνηση άλλα αντί άλλων που ελπίζουμε ότι θα σταθεροποιήσει την κατάσταση και θα οδηγήσει τα της Ελλάδος πράγματα σε μία πορεία ομαλότητας μέχρι τις εκλογές. Τέλος πάντων, στα δικά μας τώρα, Έμεινε, ύστερα από ένα θριλεράκι και με πολλή…

…επιμονή ΓΑΠ ο Π. Γερουλάνος, στο παρά πέντε έμεινε «σφήνα» και ο υφυπουργός Νικητιάδης αλλά όπως φαίνεται χωρίς τον τομέα Τουρισμού, ο οποίος περνάει σαν αρμοδιότητα στον δεύτερο υφυπουργό που αποκτά το ΥΠΠΟΤ, τον Πέτρο Αλιβιζάτο.

Φαίνεται ότι ο Γ. Νικητιάδης διασώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς μέχρι και περίπου μία ώρα πριν την ορκωμοσία, όλοι είχαν την εντύπωση ότι είχε τεθεί εκτός κάδρου. Όπως αναφέραμε από το πρωί, ακόμα και στο επιτελείο του Π. Γερουλάνου θεωρούσαν δεδομένη την μετακίνηση ή αποχώρησή του.
Οι κακεντρεχείς λένε ότι έπεσαν τηλέφωνα ακόμα και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού καθώς και ότι τελικά επέστρεψε στο «σύστημα» όταν διαπιστώθηκε, ευθύς εξ αρχής ότι η συμφωνία ήταν ο Π. Αλιβιζάτος να αναλάβει τον τομέα του Τουρισμού και μόνον, επομένως ορφάνευε η θέση για Πολιτισμό και Αθλητισμό.
Εμάς, δεν μας χαλάει η παρουσία του υφυπουργού Νικητιάδη. Πιστεύουμε ότι κάθε κυβέρνηση πρέπει να έχει έναν Νικητιάδη μέσα, για να έχουμε και εμείς, ως blog, ένα αποκούμπι…
Για τον Π. Γερουλάνο, δεν θα πούμε κάτι τώρα, θα επανέλθουμε γιατί έχουμε πολλά και ενδιαφέροντα εισερχόμενα που πρέπει να αξιολογήσουμε.
Πάντως, υπήρξε μεγάλο και έντονο παρασκήνιο γύρω από την παραμονή του και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο.
Για τον Π. Αλιβιζάτο, όπως είπαμε, δέχθηκε ένα από τα πρώτα τηλεφωνήματα που έγιναν, ειδοποιήθηκε απευθείας από Συγγρού, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι το πρόσωπό του ζητήθηκε και από την πλευρά Λ. Παπαδήμου...
Κατά τα λοιπά, περιμένουμε με μεγάλη περιέργεια να δούμε και εμείς αν και πως θα λειτουργήσει αυτό το σχήμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου