Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση συνεργασίας: Διεθνές "κύμα" ανακούφισης...


Στιγμιαία, έστω, “τεχνική αντίδραση”, έστω, προσωρινή και με ημερομηνία λήξης, έστω, η ανακούφιση σε βαθμό... “λύτρωσης” εντός και εκτός συνόρων και από τον επιχειρηματικό και από τον τουριστικό κόσμο της χώρας, ειναι έκδηλη έως και “εκρηκτική”!

“Κύμα” έκτακτων δελτίων, flash news και breaking news αυτήν την ώρα σε όλα τα ευρωπαικά μεγάλα media αλλά και στην Αμερική, από ό,τι μας λένε και τα πρώτα σχόλια θετικά, μόλις οι δημοσιογράφοι διαβάζουν το βιογραφικό και τα πεπραγμένα του μεταβατικού πρωθυπουργού.
Ακούσαμε κάπου και ένα σχόλιο Βρετανού ότι ο “νέος πρωθυπουργός εκτός του ότι είναι τεχνοκράτης, το δείχνει κιόλας” ενώ εκτενής αναφορά γίνεται στη Γερμανία για τό ότι έχει ζήσει πολλά χρόνια εκεί και είναι και παντρεμένος με Γερμανίδα.
Για τον τομέα του Τουρισμού, αυτό που ακούγεται μέχρι στιγμής είναι οτι μάλλον θα έχουμε αλλαγές. 
Εκ πρώτης όψεως, αυτό δεν είναι και πολύ καλό στη φάση που βρίσκονται και έχουν φθάσει κάποιες διαδικασίες, εκτός βέβαια, αν η κυβέρνηση συνεργασίας αντιληφθεί ότι η προώθηση των ζητημάτων του Τουρισμού, απλά και ξεκάθαρα, είναι η μοναδική άμεση λύση τόνωσης της ελληνικής οικονομίας.
Αν αναδειχθεί, δηλαδή, η πολιτική και όχι τα πρόσωπα.
Ίδωμεν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου