Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Sofitel Capsis Ρόδος: Επιστροφή στην οικογένεια Καψή!

- Έγιναν δεκτά τα προσωρινά μέτρα της εταιρίας κατά της "έξωσης" από την Eurobank

Θεαματική ανατροπή είχαμε σήμερα στη διαμάχη του Ομίλου Καψή με την Eurobank επί της ιστορικής μονάδας του πρώτου στη Ρόδο. Το δικαστήριο όπου είχε γίνει η αίτηση ανακοπής της απόφασης και η υποβολή προσωρινών μέτρων, έκανε δεκτό το…


…αίτημα και διατάσσει την τράπεζα και ειδικότερα την εταιρία «EFG Eurobank Ergasias Χρηματοδοτικές Μισθώσεις ΑΕ» να αποδώσει τη νομή και χρήση του ξενοδοχείου στην οικογένεια Καψή!
Η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστέα και κανονικά θα πρέπει από αύριο το Sofitel Capsis να επιστραφεί στον Όμιλο.
Σε επικοινωνία μας με το νομικό γραφείο που χειρίστηκε την αίτηση ανακοπής, μας επιβεβαίωσαν την πολύ σημαντική αυτή εξέλιξη, η οποία, βέβαια, δεν τελειώνει οριστικά την νομική διαμάχη με την τράπεζα αλλά τουλάχιστον εξασφαλίζει ένα ικανό χρονικό διάστημα – μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου- στην ιδιοκτησία να σχεδιάσει τις κινήσεις της.
Η διαδικασία της έξωσης στην οποία είχε προχωρήσει η θυγατρική της Eurobank είχε προκαλέσει αίσθηση στον τουριστικό και επιχειρηματικό κόσμο και όπως είναι ευνόητο, προκάλεσε και μεγάλη ζημία και στην επιχείρηση και στις όποιες προοπτικές επαναλειτουργίας του ξενοδοχείου.
Είχε δοθεί μάλιστα η εντύπωση ότι η τράπεζα βρισκόταν σε συζητήσεις και διερευνητικές επαφές με νέους αγοραστές ή εκμισθωτές, προκειμένου να θέσει σε λειτουργία την μονάδα μέχρι το καλοκαίρι.
Μόλις έχουμε νεότερα για τα σχέδια του Ομίλου θα επανέλθουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου