Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

"Τα άκουσε" ο Μ. Χρυσοχοίδης στη συνέλευση του ΞΕΕ!


Εντονότατες αποδοκιμασίες και φραστικές επιθέσεις - κοινώς “χοντρό κράξιμο” - δέχθηκε πριν από λίγο ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ. Χρυσοχοίδης στη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan. Με το που προσφωνήθηκε να ανέβει στο βήμα, μεγάλο μέρος...

...του πολυπληθούς ακροατηρίου - υπολογίζεται σε πάνω από 1.000 άτομα, στην πλειονότητά τους ξενοδόχοι από όλες τις περιοχές της χώρας - άρχισε να τον αποδοκιμάζει με εκφράσεις κατά της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, αποδίδοντας ευθύνες για την κατάσταση της οικονομίας και της αγοράς, τα “χαράτσια”, τους φόρους, τις “τράπεζες- δήμιους”, την ανυπαρξία κάθε αναπτυξιακής πολιτικής και άλλα πολλά, αλλά και με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον ίδιο και άλλους πολιτικούς και υπουργούς.
Η ένταση συνεχίστηκε καθ‘ όλη τη διάρκεια του χαιρετισμού του και με το που σταμάτησε να μιλάει, κλιμακώθηκε, με αρκετούς από τους παριστάμενους να φωνάζουν, ακόμα και όρθιοι!
Ο πρόεδρος του ΞΕΕ Γιώργος Τσακίρης παρενέβη προσπαθώντας να κατευνάσει τους "αγανακτισμένους",  ζητώντας συγγνώμη για τις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν, επισημαίνοντας όμως ότι “ο ξενοδοχειακός κόσμος είναι πια αγανακτισμένος και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια”.
Πήρε αρκετή ώρα για να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου