Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Γραφεία Εξωτερικού: Κλήση σε... Ενιαίο Μισθολόγιο


Μία μικρή αναστάτωση προκλήθηκε σε πολλά Γραφεία Εξωτερικού του ΕΟΤ προ ημερών, όταν έφθασε email από τα κεντρικά, βάσει του οποίου, προαναγγέλλεται η ένταξη του επιτόπιου προσωπικού στο ενιαίο μισθολόγιο και καλούνται...
 
...οι Προιστάμενοι των Γραφείων να ενημερώσουν σχετικά με τον αριθμό και άλλα στοιχεία των υπαλλήλων που απασχολούν προκειμένου να υπολογιστεί ο νέος μισθός τους!
Φυσικά έγινε συζήτηση μεγάλη, καθώς η ένταξη του επιτόπιου προσωπικού στο ενιαίο μισθολόγιο του ελληνικού δημοσίου θα ήταν μία μεγάλη θεσμική και εργασιακή... ανατροπή - για να το θέσουμε έτσι - καθώς είναι γνωστό ότι το επιτόπιο προσωπικό ακολουθεί την εργασιακή νομοθεσία του κράτους όπου εργάζεται, και ειδικά με όλο το γενικότερο που ζήτημα που υπάρχει με την ανανέωση των συμβάσεων το 2012 και με τις πληρωμές του 2011 και το οποίο το θέτουμε επισταμένως και εμείς το τελευταίο διάστημα.
Αμέσως βέβαια βγήκαν και τα κομπιουτεράκια, καθώς αφενός μεν πολλά από τα στελέχη του επιτόπιου προσωπικού είναι χρόνια ολόκληρα με αυτή τη σχέση αλλά με όλες τις λεπτομέρειες και τια παραμέτρους άγνωστες, κανείς δεν ήξερε αν θα έχανε ή αν θα κέρδιζε μισθολογικά από μία τέτοια εξέλιξη.
Τελικά, για να μην το κουράζουμε το θέμα, μάθαμε ότι και η Διοίκηση του ΕΟΤ εξεπλάγη, αρχικώς, μόλις άκουσε ότι έχει σταλεί τέτοια οδηγία και θα υπάρξει... “Ορθή Επανάληψη” εντός των ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου