Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Razidor: "Ανακοινώνουμε το Radisson Blu Park Hotel Athens..."

Ήταν μία γεμάτη μέρα σήμερα και πρέπει να ανακεφαλαιώσουμε γιατί έχουμε και επιβεβαιώσεις. Αρχής γενομένης από την επίσημη ανακοίνωση της Razidor για την είσοδο της Radisson Blu στην ελληνική αγορά, μέσω του ξενοδοχείου Park στην Αθήνα. Όπως διαβάζουμε…

…στο επίσημο ανακοινωθέν που εκδόθηκε το μεσημέρι σε διεθνές δίκτυο, το «Rezidor Hotel Group, ανακοινώνει το Radisson Blu Park Hotel Αthens στην πόλη των Αθηνών. Το ιστορικό και πρόσφατα ανακαινισμένο πέντε αστέρων Athens Park Hotel, εκπληρώνοντας πλήρως τις προδιαγραφές και τα standards που έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστά τα Radisson Blu, θα αποκτήσει τη νέα του επωνυμία από την 1/1/2012».
«Παρά την πρόσφατη οικονομική κρίση και τη μεταβατική περίοδο στην Ελλάδα, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Αθήνα αντιστέκονται με θετικές προοπτικές. Με χαρά βρισκόμαστε στην Αθήνα και συνεχίζουμε να εξελίσσουμε την αναπτυξιακή μας στρατηγική στην Νοτιοανατολική Ευρώπη», σημειώνει ο Kurt Ritter, Πρόεδρος & CEO του ομίλου Rezidor.
Αυτή ήταν η καλή είδηση της ημέρας και τα θερμά μας συγχαρητήρια στην οικογένεια Δεβερίκου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου