Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Επίσημη πρώτη του Οργανισμού Προβολής Χαλκιδικής


Δείχνει να είναι μία από τις περιπτώσεις με την οποία θα ασχολούμαστε συχνά και θα γίνουν παράδειγμα προς μίμηση σε πανελλαδικό επίπεδο. Την πρώτη επίσημη συμμετοχή του στην έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη έκανε ο νεοσύστατος Τουριστικός Οργανισμός της Χαλκιδικής...
 
...και με δικό τους περίπτερο αλλά και έμμεσα, στηρίζοντας και τις ενέργειες για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας, με συμμετοχή με την βοήθεια των Δήμων Πολυγύρου, Κασσάνδρας και Σιθωνίας στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές με στόχο την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία για την δημιουργία του Convention Bureau Χαλκιδικής, όπως επίσης και με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο για την δημιουργία της ιστοσελίδας του Οργανισμού και διάφορων τουριστικών application για smart phones.
Σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων πραγματοποιήθηκαν ραντεβού με πολλούς Hosted Buyers από διάφορες χώρες και τα αποτελέσματα αυτών των επαφών θα διοχετευθούν στα μέλη των εταίρων του Οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου