Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Habemus... Προϊστάμενο ΕΟΤ στο Πεκίνο;


Βρε πως περνάει ο καιρός..!

Έπρεπε να χαλάσει ο κόσμος, να εξευτελιστούμε σε μία μεγάλη αγορά - την οποία, κατά την πολιτική ηγεσία βεβαίως... με σύστημα και συνεργασία “ανοίξαμε” - να φθάσουμε στο σημείο να έρχονται τηλεγραφήματα επείγοντα και ξεχειλίζοντα αγωνία και αγανάκτηση από τις διπλωματικές μας...

...αρχές, να κάνουμε σχετική ανάρτηση - θυμηθείτε - η οποία αναπαράχθηκε από μεγάλα blogs και sites και όλα τα συμπαρομαρτούντα, πριν ασχοληθεί κάποιος πιο σοβαρά στο ΥΠΠΟΤ με την τοποθέτηση του νέου προισταμένου στο Γραφείο ΕΟΤ Κίνας.
Η οποία τοποθέτηση, πάλι αν αυτός ο... κάποιος κατερχόταν πιο συχνά στο επίπεδο της πραγματικότητας των κοινών θνητών αναγκών του ελληνικού δημοσίου και υπέγραφε πιο συχνά αποφάσεις, είναι αναγκαία για να πληρωθούν υποχρεώσεις, λογαριασμοί, ενοίκια κ.λπ και θα έπρεπε να έχει γίνει από το καλοκαίρι.
Προ τριών ημερών, πάντως, υπεγράφη η έγκριση των πιστώσεων για τη μετάβαση του νέου προισταμένου, Χρυσόστομου Κωστή στο Πεκίνο καθώς και των πρώτων εξόδων για την εγκατάστασή του.
Από εμάς, καλή δύναμη, καλό κουράγιο και... σιδεροκέφαλος!
Το επιτόπιο προσωπικό, βέβαια, παραμένει ένα ζήτημα και στο Πεκίνο όπως και σε όλα τα άλλα Γραφεία Εξωτερικού, διότι όπως έχουμε ξαναπεί, όλο το σχετικό θέμα είναι ελαφρώς “στον αέρα”.
Αύριο θα επανέλθουμε για ένα σχετικό θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου