Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η επίθεση Π. Γερουλάνου στον Α. Σαμαρά και στο βάθος... Άδωνις!


Έσσεται ήμαρ;
Το πολύ ισχυρό αίτημα του ΛΑΟΣ για το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού αλλά και η επίθεση που είχε εξαπολύσει προσωπικά εναντίον του Αντώνη Σαμαρά ο Παύλος Γερουλάνος στο συνέδριο του ΣΕΤΕ την περασμένη εβδομάδα, φαίνεται...

...ότι είναι οι παράγοντες που θα καθορίσουν - και λέμε "θα" γιατί ακόμα δεν έχει μπει η σφραγίδα - το τι θα συμβεί τελικά με το συγκεκριμένο υπουργείο και με τον Τουρισμό.
Πληροφορίες κυκλοφορούν από χθες πολλές, οι περισσότερες θέλουν αποχώρηση Π. Γερουλάνου και τη θέση υπουργού σε ένα από τα δύο στελέχη του ΛΑΟΣ που θα εισέλθουν στο κυβερνητικό σχήμα, δηλαδή Βορίδη και Γεωργιάδη. 
Και επειδή ο πρώτος ακούγεται  για αλλού, στα ενδεχόμενα που υπάρχουν “παίζει” ο... Άδωνις!
Το σενάριο που ακούστηκε για τον καθηγητή Παντερμαλή, κυκλοφόρησε και σε εκδοχή επιλογής του για τη θέση του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, αλλά σήμερα δεν το ακούσαμε και πολύ.
Κατά τα άλλα, οι αιχμηρές αναφορές του Π. Γερουλάνου στον πρόεδρο της Ν.Δ. προσωπικά πριν από λίγες μέρες στο συνέδριο του ΣΕΤΕ για μία εθνική και διακομματική πολιτική στον Τουρισμό, επιβάρυνε ιδιαίτερα τη θέση του, πριν ακόμα φθάσει η συζήτηση σε επίπεδο εξέτασης προσώπου με πρόσωπο.
Μην εμπιστεύεστε ποτέ κόμμα που σας λέει μόνο αυτά που θέλετε να ακούσετε διότι μάλλον σας λέει ψέματα. Είναι δυνατόν αρχηγός κόμματος να μιλάει για τον τουρισμό και να μην έχει θέση στα εργασιακά, στο περιβάλλον, για την θέση της Ελλάδας στους διεθνής οργανισμούς για την στρατηγική ανάπτυξης νέων αγορών, για την εκπαίδευση, για τις διάφορες μορφές τουρισμού”, ήταν η αρχή της επίμαχης αναφοράς που, όπως φαίνεται, κάποιοι δεν την ξέχασαν... 

1 σχόλιο:

  1. Ούτως ορθώς! Γέλως άκρατος... ιδίως αν παραμείνει ο υφυπουργός Νικητιάδης, το σκηνικό θα είναι έξοχο και εμπειρία ανεπανάληπτη!!!
    χαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή