Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Βουλγαρία: Δεν είμαστε... “φθηνός πακετο-προορισμός”!


“Δεν είμαστε φθηνός προορισμός μαζικού τουρισμού διακοπών και πακέτων, έχουμε πλούσιο τουριστικό προιόν και πάνω σε αυτό κτίζουμε την εικόνα του τουρισμού μας”, είπε και ελάλησε ο υπουργός Οικονομίας, Ενέργειας και Τουρισμού Traycho Traykov τις προάλλες στο Λονδίνο. Όπου...

...ο γειτονικός μας προορισμός πραγματοποίησε μία πράγματι αξιόλογη εμφάνιση δίνοντας έμφαση σε ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως τα spa, τα κέντρα ευεξίας, ο αγροτουρισμός, ο οικοτουρισμός καθώς και ο πολιτιστικός τουρισμός.
Η Βουλγαρία ξεκίνησε μία μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία με slogan “magic lives here” που θα επικεντρωθεί με ξεχωριστό πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων και προβολής στις σημαντικότερες αγορές για τη χώρα που είναι η Μ. Βρετανία, η Γερμανία και η Ρωσία.
Παρουσιάστηκε και επισήμως και το νέο site του Βουλγαρικού Τουρισμού, το www.bulgariatravel.org το οποίο λειτουργεί σε εννέα γλώσσες και παρέχει πληροφορίες σχεδόν για τα πάντα που μπορεί να βρει και να κάνει κανείς στη χώρα.
Μάλιστα. Ουδέν σχόλιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου