Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ανθρωποκεντρική η νέα καμπάνια της Αιγύπτου


“We’re Egypt” είναι το κεντρικό σλόγκαν της μεγαλεπήβολης εκστρατείας διαφήμισης, προβολής και δημοσίων σχέσεων που έχει ξεκινήσει η Αίγυπτος, αρχής γενομένης από το Λονδίνο και που σταδιακά θα εντείνεται και θα...

...στοχεύει στις μεγάλες αγορές ενδιαφέροντος της χώρας.
Το περίπτερο της Αιγύπτου
στην wtm 2011
Τα τελευταία στοιχεία, σύμφωνα με τους Αιγύπτιους αξιωματούχους δείχνουν ότι η μείωση της τουριστικής κίνησης περιορίζεται μήνα με τον μήνα και έφθασε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε 20% από το 80% του Φεβρουαρίου.
Στόχος για την Αίγυπτο είναι να προσελκύσει έντεκα εκατ. τουρίστες φέτος, στόχος που φαίνεται εφικτός πια, ενώ μακροπροθεσμα στοχεύει σε 30 εκατ. αφίξεις ετησίως, μέχρι το 2017.
Λεπτομέρειες για την εκστρατεία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, πέραν του ότι θα επικεντρωθεί στην ποικιλομορφία του τουριστικού προιόντος της Αιγύπτου και στη διαφοροποίησή του από τους ανταγωνιστές.
Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της καμπάνιας, πάντως, είναι το ανθρώπινο στοιχείο και μάλιστα οικογένειες, ζευγάρια και παιδιά ως “πρεσβευτές” ενός μεγάλου “καλωσορίσματος” επιστροφής των επισκεπτών στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου