Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Μαδούν μαργαρίτες στο Λονδίνο: Θα' ρθει ή δεν θα' ρθει; Και αν έρθει, θα είναι ακόμα υπουργός αύριο ή δεν θα' ναι;


Να πεταγόμαστε και εμείς κάθε τόσο να πετάμε μία πληροφορία ή ένα σχόλιο για όσα συμβαίνουν και βρίσκονται σε εξέλιξη, μάλλον δεν έχει και νόημα, διότι περισσότερο στον έντονο ιντερνετικό “θόρυβο” συμβάλλουμε παρά σε ουσία. Αν δούμε τα πράγματα, όμως, από τη δική μας σκοπιά, τότε...

...μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν ο Π. Γερουλάνος θα είναι υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού και αύριο και δεν μας ενδιαφέρει μόνον γενικά αλλά και ειδικά, γιατί αύριο ξεκινάει η World Travel Market, έχουμε εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου το πρωί και προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του, νωρίς το μεσημέρι και γενικά χειρότερη στιγμή, τουλάχιστον για το θέμα του τουρισμού, δεν θα μπορούσε να επιλεγεί.
" Να πεταχτώ ένα Λονδίνο, γρήγορο;
Θα τα βγάλεις πέρα μόνος σου;
"
Συνεργάτες, πάντως, του υπουργού έχουν ταξιδέψει, ήδη στο Λονδίνο, ενώ και η ηγεσία του ΕΟΤ βρίσκεται εκεί από χθες. Και από όσα μάθαμε, μέχρι και πριν από λίγη ώρα -περίπου 14:00- 14:30 το πλάνο ήταν ότι θα μεταβεί και αυτός κανονικά.
Μετά, βέβαια, ήρθαν... "οι μέλισσες", με τα θετικά μαντάτα από Ν.Δ. μεριά και όλα παίζονται ξανά, αφού έχει προγραμματιστεί και έκακτο υπουργικό συμβούλιο στις 16:00, δηλαδή, ώρα ΓΑΠ κατά τις 17:30-18:00.
Τι να κάνουμε, όμως, χρειάζεται “εθνική συνεννόηση”.
Νεότερα, εντός της ημέρας, όταν θα φθάσει και άνθρωπός μας στο Λονδίνο.
Και βέβαια, υπάρχει πάντα και ο γίγας-υφυπουργός Νικητιάδης.
Φανταστείτε βέβαια το σκηνικό να είναι κανονικά στην έκθεση αύριο πρωί ο Π. Γερουλάνος, να έχει προκύψει ή να σχηματίζεται η κυβέρνηση συνεργασίας;
Εμείς, πάντως, αν ήμασταν Βρετανοί δημοσιογράφοι δεν το χάναμε με τίποτα αυτό το "έργο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου