Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Νικητιάδης εν Θεσσαλονίκη: Τι είδαμε σήμερα στη Philoxenia


Ο άνθρωπος χάνεται στην πολιτική. Έπρεπε να μεγαλουργεί σε άλλα πεδία. Σε ανώτερες Τέχνες, ίσως. Στην τηλεόραση, ενδεχομένως.  Όσοι μας παρακολουθούν τακτικά, ξέρουν ότι η σχέση μας με τον υφυπουργό Νικητιάδη είναι μεν ταραχώδης και επεισοδιακή αλλά και βαθύτατα ειλικρινής. Υπό αυτό το πρίσμα, λοιπόν και μετά τη σημερινή εκπληκτική...

...παράσταση που έδωσε, χειμαρώδης στη ροή του λόγου του και χαοτικός στον ειρμό του, του το λέμε ξεκάθαρα. Λάθος “δουλειά” κάνει!
Κατ’ αρχάς, όπως είχαμε προβλέψει, το σκηνικό σήμερα στην Philoxenia ήταν πραγματικά μία μοναδική εμπειρία, στις περίπου είκοσι διοργανώσεις της Philoxenia για τις οποίες έχουμε εικόνα.
Ο υφυπουργός Νικητιάδης από τη μία που ξεκινησε από... Αριστοφάνη και έφθασε στο πως συνομιλεί με τους υπεύθυνους των tour operators προσφωνώντας τους με το μικρό τους όνομα - μας θύμισε αυτό που λέγαμε πιτσιρικάδες, “παίζουμε τις πιτσικουλιές” - αλλά και στο χειροκρότημα που πέφτει μόλις δύει ο ήλιος στη Σαντορίνη.
Γενικά, μιλώντας για καμιά ώρα συνολικά - ο έρμος ο... συναρμόδιος υφυπουργός Πέτρος Αλιβιζάτος έκανε κάποιες ολιγόλεπτες παρεμβάσεις - αράδιασε μία πληθώρα δραστηριοτήτων, παρεμβάσεων, σκέψεων και προθέσεων, παρουσιάζοντας μία λίγο-πολύ... συγκλονιστική δραστηριότητα στον τουρισμό, εντός και εκτός συνόρων, προς κάθε κατεύθυνση, κάθε αποδέκτη, κάθε πικραμένο. 
Κατά τα άλλα, το πόσα "Πέτρο μου" και "Γιώργο μου", ακούστηκαν μεταξύ των δύο, δεν λέγεται...
Εν κατακλείδι, κρατάμε το σχόλιο τουριστικού παράγοντα μόλις τέλειωσε η συνέντευξη τύπου: “αν έφερνες κάποιον που δεν είχε ιδέα από Ελλάδα εδώ σήμερα και τον ξανάπαιρνες χωρίς να προλάβει να δει και να ακούσει τίποτα άλλο, θα νόμιζε ότι η Ελλάδα είναι παγκόσμια υπερδύναμη στον Τουρισμό, έχει λύσει όλα τα προβλήματα του τομέα και όχι μόνον, αλλά και έναν υφυπουργό σκέτο Sport Billy”!
Αν θέλετε να διαβάσετε πάντως την επίσημη εκδοχή του τι ειπώθηκε σήμερα, μπορείτε να το βρείτε από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου