Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

H "ξενάγηση" Δ. Κοπελούζου στον Θ. Λασκαρίδη στο Metropolitan


- Οι φήμες και μία αλήθεια για τη συνάντηση που κέντρισε την περιέργεια
- Παρεμπιπτόντως, το "σχήμα των πέντε" θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Τάε Κβο Ντο... 

Δεν ήθελε και πολύ! Οταν βλέπει κάποιος Δ. Κοπελούζο και Θ. Λασκαρίδη, συνοδευόμενους από στενούς συνεργάτες τους να περιδιαβαίνουν τους χώρους του Metropolitan Expo αρκετή ώρα πριν την τελετή εγκαινίων της Xenia και να συζητούν, εμφανώς, για τους χώρους αυτούς, που μπορεί να πάει το μυαλό του; Μπορεί να...

...σκεφθεί κανείς, που γνωρίζει έστω και κατά τι πρόσωπα και πράγματα, ότι δεν “ψήνεται” κάποιο deal; 
Μόλις δε κάθησαν για λίγο σε μία από τις καφετέριες του Εκθεσιακού Κέντρου, η “πληροφορία” μεταδόθηκε αστραπιαία μεταξύ των εκθετών, των τουριστικών παραγόντων, των πολιτικών και των επιχειρηματιών άλλων κλάδων που είχαν αρχίσει να προσέρχονται για την τελετή των εγκαινίων της Xenia.
Και μέχρι το βράδυ, είχαν αναπτυχθεί πολλά και διάφορα σενάρια, επιχειρηματικο-οικονομικής υφής. Με κυριότερο φυσικά, επικείμενη συμφωνία συμμετοχής του Θ. Λασκαρίδη στο σχήμα του εκθεσιακού ή σε νέα επένδυση σχετιζόμενη με αυτό, όπου ως γνωστόν, ο Όμιλος Κοπελούζου είναι βασικός μέτοχος (συμμετέχει και με ποσοστό 4,99% στην εταιρεία του ΔΑΑ).
Οι δικές μας πληροφορίες, πάντως, “δείχνουν” σε δύο κατευθύνσεις. Πρώτον ότι η συνάντηση στο Metropolitan ήταν μη προγραμματισμένη, αλλά έγινε όταν ύστερα από συζήτηση για άλλα θέματα που είχαν οι δύο επιχειρηματίες, ο Δ. Κοπελούζος επέμενε πιεστικά να έρθει ο Θ. Λασκαρίδης να δει από κοντά και “στημένες” με μία καλή και ποιοτική έκθεση, όπως η Xenia, τις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού, εν όψει της συμμετοχής του στην πρώτη φάση του διαγωνισμού για το Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο.
Ποιάς συμμετοχής; Αυτήν που σας είχαμε αποκαλύψει εδώ
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το “σχήμα των πέντε” - “Λάμψα”, “Ιονική”, Intercontinental, Metropolitan (το ξενοδοχείο Χανδρή) και η Aegean - θα συμμετάσχει στην πρώτη φάση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του διαγωνισμού, η προθεσμία του οποίου (μέχρι... στιγμής) εκπνέει την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου.
Βεβαιως, όπως μας μεταφέρουν πολύ αξιόπιστες πηγές, η συμμετοχή γίνεται υπό πολλές προυποθέσεις και με την προσδοκία νέων δεδομένων...
Δεύτερον, ότι έχει, όντως, ξεκινήσει μία συζήτηση για μία πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών αλλά σε πεδίο και τομέα που δεν έχει σχέση με τη χθεσινή “ξενάγηση”.
Όσο για το πως βρέθηκαν και οι στενοί συνεργάτες μαζί τους και ειδικότερα εκείνοι της πλευράς Λασκαρίδη,  αυτό μας το εξήγησαν με την απλή επισήμανση ότι όταν έπεσε το τηλεφώνημα, ήταν όλοι μαζί...
Νεότερα προσεχώς.

ΥΓ. Να θυμίσουμε και μία άλλη συνάντηση που είχε γίνει προ καιρού, εδώ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου