Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Μπαράζ πληροφοριών, στοιχείων και παρεμβάσεων από ΞΕΕ, ΣΕΤΕ και ΠΟΞ

Δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε επαρκώς, αλλά, σήμερα, οι κύριοι τουριστικοί φορείς φαίνεται σαν να συντονίστηκαν σε μία ομοβροντία παρεμβάσεων!
Ο όγκος και η σημασία της πληροφορίας και των στοιχείων που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από την ΠΟΞ, το ΞΕΕ και τον ΣΕΤΕ, συνθέτουν ένα μάλλον πρωτοφανές «πακέτο»…

…που αφενός μεν δείχνει την ωριμότητα και το υψηλό επίπεδο της εκπροσώπησης, πλέον, του ελληνικού τουρισμού και δη του ξενοδοχειακού κλάδου, αφετέρου δε, καταμαρτυρεί την ανάγκη του τουριστικού κόσμου να αναδείξει τεκμηριωμένες και κατοχυρωμένες θέσεις αλλά και της ίδιας ανάγκης σύνθεσης πρωτογενούς ενημερωτικού και επιστημονικά επεξεργασμένου υλικού.
Ξεκινώντας χρονολογικά από την καθημερινότητα και τα τρέχοντα, όσα έλαβαν χώρα στο πολυσήμαντο Συμβούλιο Προέδρων της ΠΟΞ, μπορείτε να το πληροφορηθείτε εδώ ενώ τη μελέτη για την απόδοση των ελληνικών ξενοδοχείων, εδώ
Τα ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα ζητήματα που έθιξε και ανέδειξε η ηγεσία του ΞΕΕ σήμερα στη συνέντευξη τύπου της, μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ, όπως και την ανάλυση του ΙΤΕΠ για τα βασικά μεγέθη της ελληνικής ξενοδοχίας που μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ.
Τέλος, η από καιρού αναμενόμενη 1η έρευνα οικονομικής συγκυρίας στις τουριστικές επιχειρήσεις που εκπόνησε το ΙΟΒΕ σε συνεργασία και για λογαριασμό του ΣΕΤΕ μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ  (τουριστικές επιχειρήσεις) και από εδώ  (ξενοδοχειακές επιχειρήσεις).
Συγγνώμη για το overdose της πληροφορίας και των στοιχείων, αλλά έτσι εξελίσσονται τα πράγματα και... καλή ανάγνωση. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου