Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Radisson Blu: Park-άρει στην Αθήνα...


Για την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συμφωνία που φέρνει στην Αθήνα και για πρώτη φορά και στην Ελλάδα, ξενοδοχειακή αλυσίδα Radisson Blu Hotels and Resorts, ίσως να έχετε ακούσει ή διαβάσει αυτές τις μέρες. Εμείς να συμπληρώσουμε μία “κρίσιμη”...

...λεπτομέρεια, δηλαδή το ποιο ξενοδοχείο αφορά αυτή η ιδιαίτερα σημαντική για την αγορά των Αθηνών, τέτοιες εποχές, κίνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λοιπόν, πρόκειται για το γνωστό ξενοδοχείο Park στη Λ. Αλεξάνδρας, το οποίο πέρυσι ολοκλήρωσε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού, ύψους περίπου 8 εκατ. ευρώ.
Η συνεργασία εν είδη franchising με την Radisson Blu θα έχει 15ετή διάρκεια, ανακοινώνεται επίσημα εντός του Δεκεμβρίου και φαίνεται ποικιλοτρόπως επωφελής για όλες τις πλευρές. 
Η διεθνής αλυσίδα εισέρχεται σε μία αγορά που δεν είχε παρουσία μέχρι σήμερα επενδύοντας στην μεσοπρόθεσμη ανάκαμψη και μέσω ενός ξενοδοχείου που είναι από τα πιο ποιοτικά και προσεγμένα της πόλης.
Το ξενοδοχείο, αναδεικνύει τη θέση και όλα του τα πλεονεκτήματα, εντασσόμενο σε μία διεθνή αλυσίδα αρκετά “δύσκολη” στην επιλογή συνεργατών και μπαίνει με αξιώσεις σε ένα σημαντικό διεθνές δίκτυο πωλήσεων.
Και για την Αθήνα, η είσοδος μίας διεθνούς αλυσίδας, ειδικά αυτήν την περίοδο, δίνει ένα ιδιαίτερα θετικό μήνυμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου