Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Σαντορίνη: Πρωτοβουλία για χειμερινή περίοδο

Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η προσέλκυση τουρισμού την χειμερινή περίοδο σε προορισμούς που θεωρούνται κατ’ εξοχήν «θερινοί» είναι, διαχρονικά, μία από τις πονεμένες ιστορίες του ελληνικού Τουρισμού. Να, όμως, που μία νέα ιδιαίτερη σημαντική πρωτοβουλία ξεκινάει…


...από τον Δήμο Θήρας, με στόχο να επεκταθούν οι χειμερινές τουριστικές δραστηριότητες από την επόμενη περίοδο.
Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Θήρας Α. Ζώρζος, σε σχετική επιστολή του προς όλους τους επαγγελματικούς φορείς και πληθώρα άλλων φορέων, χώρων και επιχειρήσεων, ο Δήμος συλλέγει και θα δημοσιοποιήσει τις επιχειρήσεις που λειτουργούν κατά τους χειμερινούς μήνες και εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό.
Καλούνται μάλιστα οι φορείς να ενημερώσουν, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2011 για το ποιες επιχειρήσεις ή επαγγελματίες του κλάδου τους προγραμματίζεται να λειτουργήσουν για τουλάχιστον τέσσερις μήνες στη χρονική περίοδο από 1 Νοεμβρίου 2011 έως και 31 Μαρτίου 2012.
«Είναι κοινά αποδεκτό ότι η Σαντορίνη μπορεί εύκολα να προσελκύσει τουρίστες και τους χειμερινούς μήνες, γεγονός που ήδη συμβαίνει και σήμερα σε μικρό βαθμό» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή και ήδη, όπως μαθαίνουμε, η πρωτοβουλία αυτή αντιμετωπίζεται πολύ θετικά από την τοπική αγορά.
Με ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη και πραγματικά ευχόμαστε να στεφθεί με επιτυχία αυτή η προσπάθεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου