Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ρωσία: "Αρρώστια" ο πόλεμος τιμών!


“Αρρώστια της τουριστικής αγοράς” χαρακτήρισε τον πόλεμο τιμών και τον εξοντωτικό και αθέμιτο ανταγωνισμό που εκδηλώθηκε φέτος μεταξύ των τουριστικών οργανισμών στη Ρωσία, ο  Aleksandr Radkov, επικεφαλής του Rostourism! Μιλώντας...

...για την αύξηση του εξερχόμενου τουρισμού κατά 15%-20% αλλά και του εσωτερικού τουρισμού στη Ρωσία φέτος κατά περίπου 10%, ο Radkov... εξεμάνη και αναφέρθηκε με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς στην τακτική των πωλήσεων ακόμα και κάτω από το κόστος που κυριάρχησε τη φετινή περίοδο στην αγορά, κυρίως μεταξύ ορισμένων μεγάλων τουριστικών οργανισμών.
“Η πρακτική αυτή αποσταθεροποιεί την αγορά, μαθαίνει τον τουρίστα να “κυνηγάει” προσφορές τελευταίας στιγμής και οδηγεί σε καταστάσεις υψηλού ρίσκου” είπε χαρακτηριστικά.
Ο επικεφαλής του ρωσικού οργανισμού τόνισε  ότι η αγορά θα πρέπει να περάσει σε διαδικασίες αυτορύθμισης που θα διασφαλίζουν υγιείς συνθήκες ανταγωνισμού και την ποιότητα των υπηρεσιών και των προιόντων που προσφέρονται στους Ρώσους πολίτες.
Ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση και ήταν επόμενο ότι κάποια στιγμή όλη αυτή η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί - είχαμε αναφερθεί στις επιπτώσεις της και στην ελληνική αγορά  εδώ  - θα προκαλούσε κάποιες πρώτες κυβερνητικές αντιδράσεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου