Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΕΤΕ: Ανεβάζει τον πήχυ για το 2013


Σε αύξηση περίπου 6% στις αφίξεις και 10% στα έσοδα, επί των φετινών στόχων, ανεβάζει τον πήχυ για το 2013, ο ΣΕΤΕ σε μήνυμά του με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, οι στόχοι για 16 εκατ. αφίξεις και 10 δισ. Ευρώ φέτος, φαίνεται ότι θα επιτευχθούν...

...και υπό αυτό το πρίσμα, ανεβάζει τις προσδοκίες σε 17 εκατ. αφίξεις, 11 δισ. ευρώ άμεσα έξοδα και 40.000 νέες θέσεις εργασίας.
Κατά τον ΣΕΤΕ οι στόχοι για το 2013 είναι ρεαλιστικοί, με αναγκαίες προϋποθέσεις, τη θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων και την εξασφάλιση της παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη, την ταχεία προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, την αναβάθμιση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παράλληλα με τη συνεχή βελτίωση της σχέσης ποιότητας - τιμής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
“Προς αυτήν την κατεύθυνση, επισημαίνονται οι θετικές προσπάθειες που καταβάλλονται από την Κυβέρνηση συνεργασίας και τον Πρωθυπουργό. Με αυξημένο το κυβερνητικό ενδιαφέρον, αυτόνομο και αναδιοργανωμένο πλέον Υπουργείο Τουρισμού, ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας οφείλουν να συνεργαστούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε να υλοποιηθεί αποτελεσματικά το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού” καταλήγει ο Σύνδεσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου