Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Γ. Νικητιάδης: "Στον Τουρισμό κ. Τσίπρα η ζωή μετριέται με αφίξεις και έσοδα"...

"Σε βλέπω, Αλέξη..."

Τα “πήρε στο κρανίο” - και τι κρανίο - κατά το λαϊκώς λεγόμενο με τις αναφορές Τσίπρα στη ΔΕΘ για τον Τουρισμό, ο α.π.* υφυπουργός Νικητιάδης, σήκωσε το “γάντι” και δεν άφησε τίποτα αναπάντητο! Με άρθρο του στην “Πρόοδο”...

...υπό τον τίτλο “Προτάσεις κ. Τσίπρα και όχι αοριστίες για τον Τουρισμό”, κατακεραυνώνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις αναφορές του, αρχής γενομένης από το “τουριστικό σύμπλεγμα”, μέχρι τα all inclusive, τις αναφορές του σε “μεγαθήρια” και άλλα πολλά.
Κατά την άποψή μας, ένας από τους λόγους που ώθησαν τον δαιμόνιο Νικητιάδη να συγγράψει άρθρο-απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, εντοπίζεται στη φράση “μην εκμεταλλεύεστε τη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Λαός μας και οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και οι μικρομεσαίοι του κλάδου του Τουρισμού”.
Φαίνεται ότι η πολιτική του διαίσθηση, σε συνδυασμό με κάποιες πληροφορίες που κυκλοφορούν σε στενούς κύκλους, περί απόφασης του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει στρατηγική απέναντι στον Τουρισμό - εξ’ ου και οι διαδοχικές συναντήσεις βουλευτών του κόμματος με τουριστικούς φορείς και παραγοντες - ενεργοποιήθηκε και σπεύδει να διασφαλίσει ότι η νέα μέθοδος “αλιείας” ψήφων από το κόμμα, δεν θα επεκταθεί βαθύτερα στις “δεξαμενές” ψηφοφόρων όπου κινείται και ο ίδιος.
Γενικώς, βέβαια και αν δεν θυμηθεί κανείς ότι ο ίδιος άνοιξε πολιτικά τον “πόλεμο” κατά του all inclusive τις πρώτες κιόλας μέρες της θητείας του, καλά (τους) τα έγραψε.

* "αγαπημένος μας πρώην"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου