Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αλλούτερο: Οι μυστηριώδεις ηχοδονήσεις στα Χανιά και το... Maersk Peary


Αναστάτωση, ανησυχίες αλλά και μεγάλη δόση... μυστηρίου, έχει το περιστατικό με τις περίεργες δονήσεις και τα ωστικά κύματα που έγιναν αισθητές χθες το βράδυ και σήμερα σε όλον τον Βόρειο-βορειοανατολικό άξονα των Χανίων στην Κρήτη αλλά και...

...σε άλλες περιοχές, καθώς υπάρχουν αντίστοιχες αναφορές και από τη Μήλο ακόμα και από τα Αντικύθηρα.
Σε ορισμένα σημεία μάλιστα, το φαινόμενο ήταν πολύ έντονο και όπως μας είπαν ξενοδόχοι που έχουν τις μονάδες τους στην περιοχή, ανησύχησαν και αρκετοί τουρίστες που προσπαθούσαν να μάθουν τι συμβαίνει. 
Γενικά, πάντως, τα τηλέφωνα “άναψαν”,  οι στρατιωτικές αρχές σε Χανιά, Σούδα και Ακρωτήρι δεν ανέφεραν τίποτα και ενώ το ρεπορτάζ του flashnews.gr βρίσκεται σε εξέλιξη, έπεσε μία πληροφορία από αναγνώστη του, σχετικά με ένα πλοίο, αμερικανικού νηολογίου σε στρατιωτική αποστολή, που βρίσκεται περιέργως αγκυροβολημένο στην περιοχή μεταξύ Χανίων και Μήλου.
Και φυσικά έχει γίνει ο “χαμός” διαδικτυακά, καθώς, έχει αρχίσει να λέει ο καθένας ό,τι του κατέβει, αλλά, μεταξύ μας, οι κινήσεις αυτού του πλοίου, του Maersk Peary,  τις τελευταίες μέρες είναι πράγματι αρκετά ασυνήθιστη έως και... επιμελώς “ανέμελες”...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου