Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Κοινωνικός Τουρισμός ΕΟΤ: Ξεκινάει το πρόγραμμα τρίτης ηλικίας


- "Υποτονική" η συμμετοχή στο πρόγραμμα εξαήμερων διακοπών...

Ξεκινάει σήμερα από τα ΚΕΠ η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού του προγράμματος για την τρίτη ηλικία πρόγραμμα του ΕΟΤ, που θα ισχύσει από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 31 Μαΐου 2013. Μέχρι στιγμής, πάντως...

...η αποτίμηση του κύριο προγραμματος εξαήμερων διακοπών που ξεκίνησε τον Αύγουστο δείχνει ότι η συμμετοχή των δικαιούχων ήταν χαμηλότερη σε σύγκριση με άλλες χρονιές και αυτό, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, καταμαρτυρεί ότι το βάθος της κρίσης στην ελληνική αγορά είναι πραγματικά μεγάλο.
Είναι σαφές ότι το κόστος των μεταφορικών - ειδικά των πλοίων - εξακολουθεί να είναι υψηλό για μεγάλη μερίδα των δικαιούχων και παρά τις πολύ χαμηλές τιμές στα καταλύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, λειτουργεί ως αντικίνητρο για την αξιοποίηση του και την επιλογή καταλυμάτων που βρίσκονται σε περιοχές που απαιτούν τέτοιου είδους μετακινήσεις.   
Οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα τρίτης ηλικίας μπορούν να επιλέξουν το κατάλυμά τους από τον κατάλογο των 103 σελίδων με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και κάμπινγκ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (www.gnto.gov.gr). 
Στον κατάλογο αναφέρεται η οικονομική συμμετοχή ανά διανυκτέρευση του δικαιούχου. Πέραν της τιμής της διανυκτέρευσης σε κάποιες περιπτώσεις αναφέρονται επιπλέον η τιμή με πρωινό και η τιμή με ημιδιατροφή. Επίσης, αναφέρονται υπηρεσίες που παρέχονται με χρέωση ή χωρίς χρέωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου