Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

airlinemeals.net: Η "κουζίνα" των αεροπορικών σε... διαδικτυακή κρίση


Μεγαλοφυώς απλό: Τον είχε πρήξει η μαμά του για το “τι φαγητό τρώει” στις πάμπολλες και πολύωρες μετακινήσεις του με αεροπλάνο, άρχισε να βγάζει φωτογραφίες με τα δισκάκια των αεροπορικών εταιρειών που ταξίδευε  για να τις δείχνει στους γονείς του και μετά έκανε την καθοριστική κίνηση:

O Marco Hart, αποφάσισε να  ψάξει στο internet για να δει αν και άλλοι επιβάτες είχαν σκεφθεί να βγάλουν φωτογραφία τα γεύματά τους και βρήκε περίπου 20 φωτογραφίες. Τους βρήκε, ζήτησε την άδειά τους να τις ανεβάσει σε ένα site, πριν από 10 χρόνια και μετά λίγο καιρό, mouth to mouth, ήρθε το διεθνές “κύμα”. 
Το airlinemeals.net έγινε μεγάλο διαδικτυακό hit, πήρε μεγάλη δημοσιότητα και σήμερα είναι ένα πανίσχυρο site σε αυτόν τον τομέα, με πάνω από 26.000 φωτογραφίες γευμάτων από 600 αεροπορικές εταιρείες!
Είναι κάτι σαν το triAdvisor των αεροπορικών εταρειών ως προς τα γεύματα και τα snacks που προσφέρουν στους επιβάτες, σε όλες τις θέσεις τους και έχει αποκτήσει πλέον τέτοιο αντίκτυπο που οι ίδιες οι αεροπορικές εταιρείες το παρακολουθούν πολύ προσεκτικά και σύμφωνα με τον Hart, συχνά λαμβάνουν σοβαρά υπόψη και τις υποδείξεις και τα σχόλια των επιβατών που κάνουν τις αναρτήσεις.
Πολύ ενδιαφέρον, θα βρείτε και αρκετές αναρτήσεις για Aegean, Olympic Airlines αλλά και Olympic Airways. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου